Woonoppervlakte: 70 m2,   Inhoud: 220 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Moderne benedenwoning gelegen in de gezellige wijk Princenhage/Heuvel. Op korte loopafstand bevinden zich enkele supermarkten, winkels, sportfaciliteiten, huisartsen/apotheek, scholen, het Burgemeester van Sonsbeeckpark en de bruisende Haagse Markt. Het gezellige stadscentrum van Breda is per fiets snel bereikbaar (ca. 5-7 minuten). Daar vindt u de winkelstraten, de Grote Markt en diverse horecagelegenheden. Via de nabij gelegen uitvalswegen is er een gemakkelijke verbinding met de A16 (ca. 3-5 autominuten).

De oppervlakte van de woonruimte is 70m². De woning is volledig gestoffeerd en o.a. voorzien van een laminaatvloer/tegels, (rol)gordijnen, verlichting en badkamermeubels.

In de hal vindt u de toegangsdeuren naar de eerste slaapkamer, de (fietsen)berging, meterkast, betegeld toilet, badkamer en woonkamer. In de ruime, nette badkamer treft u een ligbad, badkamermeubel met lades, een spiegel en een hangkast. Inpandig is er een (fietsen)berging aanwezig met een aparte deur vanaf de straatzijde en een toegangsdeur in de hal. De berging is 6m² en bevat het aansluitpunt voor de wasmachine en de combiketel.

De woonkamer van 30m² heeft dubbele openslaande deuren naar de tuin en een zeer nette keuken met ingebouwde vaatwasser, combi-oven, gasfornuis en koelkast. De woning telt 2 slaapkamers, waarvan er een is gelegen aan de voorzijde van de woning, en een aan de achterzijde, met tevens toegang tot de tuin. Beide slaapkamers zijn iets groter dan 10m²

De achtertuin van 40m² ligt op het zuiden en is bestraat en beplant. Daarnaast staat er een picknickbank.

*De huur bedraagt € 1420,00 per maand (excl. g/w/l, incl. servicekosten).*

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Oosterstraat 91 , 4812VB, Breda