Huizenbalie is een landelijke organisatie die samenwerkt met lokale onafhankelijke financiële adviseurs en deskundige partijen om voor u het beste en juiste product aan te kunnen bieden.

Huizenbalie is een makelaarsdienst en werkt volgens het zogenaamde doe-het-zelf-principe. Met Huizenbalie kunt u op de voordeligste en meest eenvoudige manier zelf uw woning te koop of te huur aanbieden.

Dat het professioneel en toch goedkoop kan, komt door onze manier van werken. Als makelaardienst weten wij namelijk precies wát u nodig heeft, maar ook wannéér u ons nodig heeft. Daarom hebben wij diverse verkoop en verhuur pakketten voor u samengesteld. Zo bent u al voorzien van de meest essentiële middelen om uw woning professioneel in de verkoop of in verhuur te zetten.

U bepaalt welke diensten u wilt en welke niet, tegen een vast laag tarief, die u zelf of met ondersteuning van de lokale vestigingen samenstelt. We werken ook samen met lokale makelaars voor taxatie, bouwkundige keuring, notarissen, fotografen, stylisten, juristen noem maar op.

 

Ondersteuning en de expertise van lokale onafhankelijke financiële adviseurs

Onafhankelijk financieel advies en een passende hypotheek zorgen voor woonplezier nu en op lange termijn. Ook voor de juiste verzekeringen en beste voorwaarden en laagste rente. Wij nemen je mee van oriëntatie, advies tot en met Ontzorgen.

 

Huizenbalie B.V.
Kamer van Koophandel: KvK 66089131
Info@Huizenbalie.nl
Telefoon 085-1309111