Molslaan 81 a, 2611RK, Delft

€1.075 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 45 m2,   Inhoud: 120 m3,  Aantal kamers: 1,  Aantal slaapkamers: 1

 

– For English see below –

Deze ruime gemeubileerde studio ligt op de begane grond van een prachtig grachtenpand op de Molslaan in Delft. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 45 m2, is gebouwd in 1912, is uitstekend onderhouden en is recentelijk gerenoveerd in 2019. De woning is goed geïsoleerd.

Het is centraal gelegen in het hart van Delft, recht achter de Beestenmarkt, het epicentrum van gezelligheid in deze stad. Supermarkt en winkels liggen in de straat, toch valt dit stukje straat net buiten de drukte van winkelend publiek. De gracht en de monumentale panden in de straat laten je voelen alsof je in een stukje historie woont. Het treinstation is op 10 minuten lopen.

Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Molslaan 81-A is gelegen in de buurt van de Veste. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De verhuurders zijn vriendelijk en flexibel. Ze staan ervoor open om de studio ongemeubileerd te verhuren of als praktijkruimte.

English

Spacious studio on the first floor of a beautiful canal house. The historic house is from 1912 and the studio has recently been renovated in 2019. The studio is well insulated and has 45m2.

The studio is located in the historic city centre of Delft, close to the cosy Beestenmarkt. All kinds of shops and a supermarket are at walking distance. The studio is located on a quiet part of the Molslaan. The canal and the beautiful houses in the street make you feel like living in a piece of history. The train station is at 10 min walking distance.

The landlords are friendly and very flexible. They are open for renting out the studio without furniture or commercial use.

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat