Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

N.a.v. een klacht over het kadaster, die per ongeluk onbedoeld bij de huizenbalie terecht kwam, werd ik direct gebeld door Huib. Huib heeft alle tijd genomen om mij verder te helpen en te adviseren, met veel kennis van zaken. Al met al een heel positieve ervaring.

Ik heb de bemiddeling van de verkoop van mijn huis als uitstekend ervaren en alles verliep snel en prima verzorgd. Huizenbalie is een aanrader

Wij zijn zeer tevreden over Huizenbalie

Heel klantgericht en goede communicatie met de contactpersoon. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren!

Huizenbalie is zeker een aanrader.
Handelen naar afspraken/beloftes en dat is wat deze makelaar perfect maakt.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding t.o.v. traditionele makelaar, met een geweldig eindresultaat.

De hypotheekadviseur is vriendelijk en bij bezoek op kantoor of tijdens een telefonisch gesprek word je warm ontvangen. De hypotheekadviseur werkt met een vast format aan planning en checklists wat overzichtelijk is en voor beide partijen helder waar je aan toe bent. De adviseur geeft vertrouwen. Bij de advisering rondom onze hypotheek hebben wij helaas niet ervaren geheel ontzorgd te worden. Dit ziet bijv op de bewaking van termijnen rondom de geldigheid van renteaanbiedingen en de (schriftelijke) beantwoording van vragen waar daar specifiek om gevraagd wordt. Uiteindelijk hebben wij een hypotheek met de laagst mogelijk rente en is alles tijdig in orde gekomen. Echter hebben wij hier zelf wel de nodige zorgen over gehad en ook qua controle bovenop moeten zitten. Zo hebben we een def offerte moeten annuleren. Graag zou ik zien dat een hypotheekadviseur advies verleent en zorgen wegneemt door gevraagd en ongevraagd te adviseren en op dossier niveau de details in de gaten te houden.

We wilden een andere woning aankopen en hadden hiervoor hypotheekadvies nodig. Contact gehad met meerdere adviseurs, zowel persoonlijk als online. Al gauw kregen we een goed gevoel bij de adviseur en team van De Hypotheek Lounge. Kort samengevat omdat 1. de adviseur een goed toegankelijk vast aanspreekpunt is met de mogelijkheid hem persoonlijk te bezoeken (het blijft toch complexe materie) en 2. de adviseur over veel ervaring beschikt en daarom mogelijkheden zag en vertrouwen gaf in onze complexe situatie. Onze situatie is niet standaard, wij zijn een koppel met inkomen uit een zelfstandige onderneming die slechts 1 jaar geleden is gestart. Bij veel adviseurs/banken bleek dit zeer lastig. De huidige regels zijn streng waardoor ondernemingsjaarcijfers van de afgelopen 3 jaren verplicht zijn. Na veel werk en doorzetten van de adviseur vond hij een oplossing via een gespecialiseerd onafhankelijk financieel adviesbureau die enkele banken heeft overtuigd een hypotheek te verstrekken.

Niet alleen de adviseur, maar ook een collega zijn altijd vriendelijk! Ze willen met alles helpen en staan ons bij in de wereld van de hypotheken wat voor ons nieuw is/was. Altijd snel antwoord op mails of telefoontjes. Dit duo maakt de wereld rondom hypotheken en alles wat hierbij hoort toegankelijk voor ons door onduidelijkheden in “normale” taal toe te lichten. Wij raden iedereen aan die voor (voor het eerst) een huis gaat kopen!

Heel deskundig en duidelijk advies! Is goed op de hoogte van alle regelgevingen en wetten! Ik kan dan ook niet anders dan deze adviseur een dikke 10 geven!

Zeer plezierig om in deze hectische tijden advies te krijgen van iemand die: a) Alle tijd neemt om e.e.a. uit te leggen rondom het kopen van een huis/verzekeringen, b) Langskomt komt voor ondertekenen van documenten en het geven van uitleg, c) Meegaat bij bezichtigingen van huizen, d) Vragen vlot beantwoord (met kennis van zake), e) Bijkomende zaken als bouwkundige keuring en taxatie vlot regelt. Samengevat: Je krijgt prima advies en dus waar voor je geld.

De adviseur is heel kundig en heeft ons goed overzicht gegeven in onze situatie. Zeker omdat wij zelf meerdere bedrijven hebben, Hij combineert alles met de prive-situatie. Hij geeft goed advies over de producten die het beste bij onze situatie passen. Hij evalueert regelmatig of er iets veranderd is en hij kent ons gewoon als persoon!

Dankzij Huizenbalie mijn woning verkocht binnen 1 week.
Snelle plaatsing op Huizenbalie, funda en andere woningsites
Persoonlijk contact met Huizenbalie over je wensen en mogelijkheden is zeer prettig
Snelle reactie van Huizenbalie bij geïnteresseerden ook in het weekend
Een dikke aanrader.                                                                                                                                                                                                           R. Hermsen Renswoude

Korte recensie: snel, overzichtelijk, makkelijk en zeer voordelig je huis verkopen met hulp van huizenbalie.nl     Mevrouw Maas Waalwijk

Huizenbalie heeft mij heel erg goed geholpen en ik wil hun graag een klein bedankje sturen. Super
Mevrouw C.M. te Hilversum

Uitstekend advies ! De adviseur is een deskundige adviseur die klantvriendelijk is. Wij ervaren zijn persoonlijke benadering ontzettend prettig. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en stond altijd klaar voor onze vragen. Zijn advies was compleet, goed onderbouwd en duidelijk . Wij zijn erg tevreden met zijn advies en de hypotheek.  Simo

De adviseur is helder en duidelijk. Legt alles goed uit. Geeft goede voorlichting over verschillende mogelijkheden. Ik vond de persoonlijke benadering van de adviseur heel prettig. Hij was heel flexibel en kon zelfs in de avonduren afspreken. Zeker een aanrader!

Uitstekend dienstverlening waar de klant centraal staat!. Ons huis was binnen drie dagen verkocht! De makelaar is een deskundige en klantvriendelijke makelaar. Wij ervaren zijn persoonlijke benadering ontzettend prettig. Goed advies over de prijs, alles was goed georganiseerd en geregeld. Wij waren volledig ontzorgt.

De adviseur legt alles goed en duidelijk uit. Hij wees mij ook op een paar belangrijke zaken m.b.t. mijn verzekeringen. Hij is altijd goed bereikbaar als ik vragen heb. En was een stuk goedkoper. Ik ben tevreden en al mijn verzekeringen bij hem ondergebracht.

Dankjewel Huizenbalie. Binnen 4 weken mijn huis verkocht. Alle diensten onder een dak en supergoedkoop! Ga zo door
R. Klessens. Almere

Binnen 24 uur op Funda en 11 bezichtigingen de volgende dag. Geweldig.
K. Stam Tilburg

De adviseur komt zeer vriendelijk en persoonsgebonden over geeft duidelijk uitleg over voor en nadelen. Zyn advies was goed. En binnen een maand was alles naar wens geregeld

De adviseur ging meteen op zoek naar een passende oplossing om een appartement als 2e woning aan te schaffen en hoe op een verantwoorde manier een hypotheek hiervoor te verkrijgen.

De adviseur is een zeer prettige adviseur, heeft mijn partner en mij erg goed geholpen in het kopen van ons eerste huis. Alles word in een begrijpelijke taal verteld en de onderwerpen die wat ingewikkelder en erg belangrijk zijn worden nog extra goed uitgelegd en besproken. Wij hebben dit als erg prettig ervaren. Ook neemt hij de tijd om dingen te bespreken en is ook oprecht geïnteresseerd naar de klant toe. Top ervaring met de adviseur van Burovanhoof !

Dankzij de adviseur hebben wij een supermooie woning, een hypotheek met een hele lage rente en goede en goedkope verzekeringen!

Service van Buro van Hoof uit Deurne. Alleen maar lof. Echt een aanrader! Bedankt Hans
Pim L.  Bussum

Woning (kosteloos) op uw website geplaatst. Binnen 3 weken verkocht
E.M.  Almere

Plaatsing € 24,95 en binnen 1 dag al zichtbaar op de websites. Dat is snel
Ronny M. Waalwijk

Alles uit handen gegeven aan buro van Hoof. Tot in de puntjes geregeld. Tekstschrijver was erg goed. 1 dag op funda en al 2 bezichtigingen
P.L uit Venray

Funda pakket en foto’s besteld. Boven verwachting
W.M. Doetinchem

Heel snel mijn woning verhuurd bij Huizenbalie en echt voor weinig geld stond het op funda. Ga reclame maken voor jullie
E.de W uit Gennip

Zijn zeer te spreken over de hypotheeklounge uit Waalwijk
Rob K. Waalwijk

Via huizenbalie snel mijn woning te koop gezet en op funda
Pascal Tilburg

Op zondag had ik zelfs nog telefonisch contact met huizenbalie omdat ik een vraag had
Mevrouw C.M. te Hilversum

Erg tevreden over de hypotheeklounge alles liep zoals besproken
F. Jansen Tilburg

Ook mijn woning verkocht via huizenbalie. Topper. Ook mijn koopovereenkomst laten maken.
Clayton C. Waalwijk

Zeer tevreden
Anoniem

Er wordt heel zakelijk en snel gewerkt
M. Spee Amsterdam

Zeer professioneel en goed geregeld. Goede begeleiding en advies. Snelle feedback op 4 verschillende kanalen zodat je niks kunt missen.
Amsterdam

Erg goed, alle afspraken worden stipt nagekomen en je hebt volledig controle over het process maar ook persoonlijk contact om zaken te bespreken, vragen te stellen en advies.
Amsterdam

Wij zetten momenteel ons huis te koop via Huizenbalie
Roermond

Erg snelle reaktie wanneer je vragen hebt. En duidelijk uitleg
W.J Hilversum

De kracht zit in de snelheid en proactiviteit waarmee wordt gehandeld. Klantvriendelijker kan niet!

 

Adequaat en snel handelend, tot nu hebben alleen maar positieve ervaringen

Duidelijke website
– zeer gebruiksvriendelijke website
– zeer snel en adequaat handelen.
M.W Tilburg

Met name het nakomen van afspraken en de snelheid van afhandeling is uitstekend.
H Lukas Oosterhout

Slagvaardig. Correct. Behulpzaam. Handig.

 

Onze ervaring is dat er snel contact wordt opgenomen en wij vinden het invullen van alle gegevens en toevoegen van foto’s en plattegronden erg gemakkelijk.

Super. Prima begeleiding. Aanrader voor iedereen het zo te doen.

Zeer prettig .alles ziet er gelikt uit.
S.H. Amsterdam

Internetsite-bereikbaarheid-meedenken allemaal dik in orde.

Tot dusverre een prima ervaring.
Wouter Enschede

Je word er met geduld en respect behandeld dat vind je niet overal meer.
Wino Dongen

Klantvriendelijkheid, eerlijkheid

Tot nu toe Positief….

Vriendelijk en behulpzaam

Nu alleen nog hopen dat ons huis verkocht wordt.
E.S Winterswijk