Nieuws

Jouw huis op funda. Klaar om gevonden te worden

Plannen om je huis te verkopen of verhuren? En wil je dat jouw huis op funda komt te staan? Slim bekeken: met meer dan 50 miljoen bezoeken per maand is funda namelijk de nummer 1 huizensite van Nederland.

Stap 1: Bekijk de mogelijkheden

Een goede eerste indruk maak je natuurlijk geen tweede keer.

Funda brengt jouw huis één keer als nieuw aanbod onder de aandacht bij huizenzoekers. Dat is dus dé kans om je huis in de schijnwerpers te zetten.

Om je huis te presenteren, hebben we verschillende opties. Met funda Basis toon je je huis met foto’s, een kaart, specifieke kenmerken én een omschrijving. Wil je jouw huis optimaal uitlichten op funda? Dat kan met funda Compleet. Dit bevat naast funda Basis de drie best presterende presentatieproducten van funda: Plattegrond, 360° Foto’s en Video.

Stap 2: Zorg voor extra aandacht

Jouw huis mag gezien worden.

Wil je dat jouw huis eruit springt tussen alle te koop staande woningen? Funda heeft verschillende producten: Blikvanger, Toppositie en Woning in beeld. Stuk voor stuk bewezen effectief.

  • Blikvanger: jouw huis valt drie maanden lang extra op in de resultatenlijst.
  • Toppositie: jouw huis een week of maand lang bovenaan de resultatenlijst.
  • Woning in beeld: jouw huis op de homepage van funda.

Maak slim gebruik van je netwerk en zet jouw huis op Twitter en Facebook. Klik op de social media-buttons boven de foto’s en je deelt meteen een link van jouw huis op funda.

Stap 3: Neem contact op met de makelaar

Een makelaar kan jouw huis op funda zetten.

Nu je weet wat de mogelijkheden zijn en wat je wilt voor je te koop staande huis, ben je klaar om contact op te nemen met een makelaar om je huis op funda te plaatsen.

Stap 4: Jouw huis op funda, en nu?

Is er veel interesse in jouw huis? Bekijk je statistieken via Verkoopstatistieken – zo vaak als je wilt.

Zodra het huis op funda staat, kun je het koppelen aan je funda account. Dat kan heel simpel.

  1. Ga naar jouw huis op funda en scrol naar de onderkant van de pagina. Daar vind je de knop ‘Ik verkoop dit huis’.
  2. Als je hierop klikt, kun je een koppelverzoek naar je makelaar sturen.
  3. Bevestigt hij jou als verkoper of verhuurder, dan kun je op via ‘Verkoopstatistieken’ in je funda account de realtime statistieken van je huis bekijken.
  4. Wil je automatisch op de hoogte blijven van je statistieken? Stel dan in hoe vaak je een update wilt ontvangen van de status van je huis.
Bron: Funda