Woonoppervlakte: 89 m2,   Inhoud: 220 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Op de derde verdieping gelegen, royaal 3-kamer appartement (89 m2) met een fantastisch vrij uitzicht over water, het Amsterdam-Rijnkanaal, en hiermee maximale privacy. Dit appartement met balkon (8 m2) is gelegen op de 3e verdieping van een verzorgd appartementencomplex met lift in Diemen-Noord. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers met elk riante kasten en opbergmogelijkheden. De keuken is in 2021 geïnstalleerd. Er is separaat toilet en een badkamer met douche met thermostaatkraan. Het appartement is volledig gemeubileerd en woonklaar (op de foto’s kunnen items te zien zijn van de huurder die ten tijde dat de foto’s genomen zijn in het appartement woonde). Bij het appartement hoort ook een inpandige berging met twee stellingkasten.

Het complex grenst direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal en heeft een rustige ligging met gratis parkeergelegenheid in de hele omgeving. In de nabije omgeving van het complex bevinden zich op loop- en fietsafstand diverse natuurgebieden, waaronder wandel- en recreatiegebied Diemerpolder, Overdiemen, Diemerbos en het Diemerpark. Ook het winkelcentrum Diemen-Noord is op loopafstand en het overdekte winkelcentrum Diemerplein bevindt zich op slecht enkele minuten fietsen. Verder kenmerkt de woonwijk zich door zijn kindvriendelijke karakter en groene omgeving.

Je bent met een paar minuten op de snelwegen A10, A1 en A9 en de bus stopt praktisch voor de deur. Het treinstation is op enkele minuten fietsen. Met de fiets ben je ook binnen 10 minuten in Amsterdam Oost en Science Park en met 25 minuten fietsen ben je in het centrum van Amsterdam. De ideale combinatie van een ontspannen en groene leefomgeving met gratis parkeren en alle voorzieningen in de buurt en Amsterdam om de hoek.

Bijzonderheden:

· Beschikbaar vanaf 17 april 2023.

· € 1.850,00 / maand (geen aanvullende servicekosten).

· Borg bedraagt € 2.500,00.

· Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).

· Contractperiode is minimaal één jaar en maximaal twee jaar.

· Woning is volledig gemeubileerd.

· Deze woning is niet bestemd voor woningdelers of studenten.

· Roken in het appartement en huisdieren zijn niet toegestaan.

Financiële voorwaarden:

Om in aanmerking te komen voor deze woning dien je te voldoen aan de inkomensnorm. Je hebt een aantoonbaar vast bruto maandinkomen van minimaal 3x de maandhuur. Eventuele vakantietoeslag, andere vaste toeslagen en 13e maand mogen hierin worden meegerekend.

 

Zeezigt 152 , 1111TN, Diemen