Woonoppervlakte: 94 m2,   Inhoud: 260 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 3

 

Naast het centrum van Leiden en op loopafstand van het centraal station, ligt dit volledig gemeubileerde appartement op de bovenste verdieping in een typisch Nederlands herenhuis, gebouwd in klassieke jaren ’30-stijl. Volledig gemeubileerd en gedecoreerd 3 slaapkamer appartement met 1,5 badkamers. Ideaal voor een alleenstaande ‘young professional’ of een stel (met één kind). Lichte en ruime en-suite woonkamer en groot balkon op het zuiden met uitzicht over mooie binnentuinen. Grote flatscreen-tv en twee elektrische haarden (met elektrische verwarming). Master bedroom met hoogwaardig kingsize bed. Tweede slaapkamer met enkel Tempur bed. Derde slaapkamer kan gebruikt worden als kinderen slaapkamer of werkruimte (bureau aanwezig). Het betreft een volledig geïsoleerde woning, inclusief dubbele beglazing (2023), nieuwe CV-installatie (CV 2022) en 2 elektronische warmte haarden in de woonkamer.

De rustige buurt valt op door de charmante jaren 30 architectuur, brede, bomenrijke straat en nabijheid van meerdere parken. Heerlijke warme bakker aan de overkant van de straat. Op slechts 5 minuten fietsen of 10 minuten lopen van het centrum, de Universiteit Leiden, het Biosciencepark en het centraal station van Leiden. Dicht bij ESA/ESTEC en gemakkelijk toegang tot Amsterdam, Rotterdam of Den Haag met de trein of via uitvalswegen.

Huurprijs inclusief tv en snel internet, exclusief nutsvoorzieningen. Borg: 4900 euro.

Per direct beschikbaar.

Duur contract: 12 maanden

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Tesselschadestraat 25 A, 2332BH, Leiden

€2.450 per maand