Woonoppervlakte: 92 m2,   Inhoud: 250 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 3

 

Ruime eengezinswoning in een prettige, kindvriendelijke buurt in Zwolle-Zuid! De woning is centraal gelegen in de wijk Oldenelerbroek op korte afstand van het wijkwinkelcentrum, sportfaciliteiten, gezondheidszorg, scholen en openbaar vervoer. De achtertuin met houten schuur en achterom is vrij gelegen aan de achterzijde en grenst aan een groenvoorziening met speeltuin. In de directe omgeving zijn er diverse fiets- en wandelgebieden en uiteraard de IJssel.

Indeling:
Begane grond: entree met meterkast. De keuken bevindt zich aan de straatzijde en is voorzien van een praktisch keukenblok. De tuingerichte woonkamer heeft een prettige lichtinval. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer en frisse wanden. Onder de trap bevindt zich een praktische provisiekast. In de hal, welke is gesitueerd tussen de woonkamer en de keuken, treft u het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping.

1e Verdieping:
Royale overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een bergkast met CV-ketel. Er is een grote slaapkamer aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning en aan de achterzijde nog twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douchehoek, een wastafel en heeft een wasmachineaansluiting.

2e Verdieping:
Middels een vlizotrap is de royale bergzolder bereikbaar.

De buitenruimte:
De fijne achtertuin is op het noordoosten gelegen en voorzien van bestrating en groen. Er is een ruime houten schuur aanwezig. In de straat bevinden zich ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Algemeen:
– Energielabel A
– Volledig geïsoleerd

Huurvoorwaarden:
– Deze woning is tijdelijk te huur voor een periode van maximaal 2 jaar;

– Huurprijs bedraagt 1.475,- per maand exclusief gas, water en licht;
– De waarborgsom bedraagt 1 maand huur;
– Geen bemiddelingskosten;

– Inkomenseis: (samen) minimaal vier keer de maandhuur bruto; tenminste voldoende aantoonbaar inkomen en/of eigen vermogen;

– Geen verhuur aan studenten of woningdelers;

– Huisdieren in overleg en roken niet toegestaan;
– Huuringangsdatum: 30 juni 2024;
– Gunning voorbehouden aan verhuurder;

– Huurdersscreening zal plaatsvinden.

Geïnteresseerd? Vraag een bezichtiging aan en vul de vragenlijst in. Bij wederzijdse interesse wordt er contact opgenomen voor een bezichtiging op korte termijn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Sichtermanmarke 242 , 8016MZ, Zwolle

€1.475 per maand