Woonoppervlakte: 66 m2,   Inhoud: 170 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Heerlijk wonen in het centrum van Purmerend? Voor dit appartement aan de Oude Sluis hoeft u geen klusser te zijn. Het gerenoveerde appartement is compleet af en klaar om bewoond te worden. De woning is gelegen naast aan het winkelcentrum, het busstation Tramplein en op loopafstand van de Koemarkt met zijn gezellige terrassen, restaurants en cafés.

In tegenstelling tot wat de naam “Oude” Sluis doet vermoeden is dit appartement het tegenovergestelde! Het kleinschalige appartementencomplex (met lift) is gebouwd in 1989 en er huist achter de voordeur van nummer 12 een verzorgd en keurig afgewerkt appartement. In 2017 is het appartement volledig aangepakt en voorzien van nieuw stuc- en schilderwerk, een nieuwe keuken en vloer. Daarnaast is de badkamer volledig vernieuwd met een ruime inloopdouche in dezelfde moderne stijl als het apart gelegen toilet.

Als kers op de taart heeft het een balkon op het westen, zodat u ‘s middags optimaal van de zon kunt genieten!

Indeling:
Op de begane grond treffen wij de entree waarin zich het trappenhuis, de toegang tot de berging en de lift bevinden. Aan de buitenzijde vindt u de vernieuwde brievenbussen en bellentableau.

Met de trap of lift komt u op de eerste verdieping waar het appartement zich bevindt. U komt binnen in de hal en treft aan de linkerzijde de moderne en netjes afgewerkte keuken met ruime voorraadkast aan. Aan de weerszijde treft u de deur naar de riante, maar vooral opvallend lichte slaapkamer met ingebouwde kledingkast.

Wanneer u de hal uitloopt, komt u terecht in de zeer ruime woonkamer waarin het strakke stucwerk en velen ramen voor een lichte en moderne uitstraling zorgen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon met uitzicht over het kanaal en de Kop van West.

Last but not least, de badkamer. Een courante ruimte met inloopdouche, badkamermeubel en de wasmachine -en drogeraansluiting. Het toilet treft u niet in de badkamer, maar in een separate ruimte, tevens via de hal te betreden.

Los van het prachtige appartement is de locatie natuurlijk begerenswaardig, want dit appartement is zoals voornoemd gelegen in het centrum van Purmerend. Eten doet u met gemak buiten de deur en voor een drankje kunt u het mooiste terras uitzoeken. Uitgaan en thuisblijven zijn op deze locatie bijna versmolten tot één!

Gaat u ook graag een dag of avondje naar Amsterdam? Dan zult u verzot zijn op de ligging nabij het Tramplein, waar u binnen 20 minuten in het hart van de hoofdstad bent.

Wetenswaardigheden:

*Huursom € 1.250,- per maand exclusief servicekosten (€ 75 per maand);
*Appartement is voorzien van een laminaat vloer, raamdecoratie en wandafwerking, het wordt dus gestoffeerd opgeleverd;
*Waarborgsom 2 maanden huursom;
*Huurprijs is excl. gas, elektriciteit en water. Huurder wordt zelf contractant van de nutsbedrijven.
*Kandidaat huurders worden gescreend;
*Gunning voorbehouden aan de verhuurder/eigenaar;
*Beschikbaar per 1 april 2023.

 

Oude Sluis 12 , 1441CG, Purmerend