Woonoppervlakte: 78 m2,   Inhoud: 206 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

**Appartement met parkeerplaats in parkeergarage**

Met een woonoppervlakte van 78 m2 een balkon van 14 m2 met veel zon en een privé parkeerplaats in de parkeergarage is het een prachtige plek om te wonen. Het appartement heeft twee slaapkamers een woonkamer met open keuken – inductie kookplaat en Quooker aanwezig – moderne badkamer, vloerverwarming, energielabel A++ . Met de lift of trap beschikbaar op de tweede verdieping. Er is ook een royale berging met installaties (wtw) en genoeg ruimte om een wasmachine en droger te plaatsen. Uiteraard kun je in dit fijne appartement in de Amsterdamse Houthavens genieten van alle luxe en comfort die nieuwbouw biedt.

Op Libau-eiland is het leven uiterst comfortabel voor zowel jonge stellen als ouders met kinderen. De buurt ligt op slechts 15 a 20 minuten rijden van Schiphol via de A10. De buurt ligt ongeveer 2 km ten westen van NS-station Amsterdam Centraal, tussen de Spaarndammerbuurt en het Ij. Wonen op dit eiland biedt de perfecte balans tussen reuring en rust.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Libau-eiland 59 , 1014ZK, Amsterdam

€2.600 per maand