Woonoppervlakte: 93 m2,   Inhoud: 255 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 3

 

Dit vier-kamer appartement ligt tegen de gezellige binnenstad van ’s-Hertogenbosch, naast het Centraal Station en met uitzicht op de ‘draak’. Een ideale ligging voor de Bourgondiër of forens, of beide.

In het kort:

Een karakteristiek appartement met balkon; woonoppervlakte 93 m²; gelegen op 3de verdieping; 3 slaapkamers (7 m² en 15 m², 10m2) , separaat toilet in de hal waarin tevens een CV kast met combiketel. De keuken beschikt over inbouwapparatuur en veel opbergruimte; volledige betegelde badkamer met douche met thermostaatkraan; wastafel meubel; aansluiting voor wasmachine; en met een balkon aan de achterzijde van het gebouw. Op 16 juli worden de buiten muren van het appartement voorzien van isolatie en krijgt het appartement energie label A.

De huurprijs word daarom verhoogd naar € 1800,- p.m. excl. g/w/l.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Koninginnenlaan 12 , 5211WG, Den Bosch

€1.800 per maand