Woonoppervlakte: 63 m2,   Inhoud: 174 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Dit keurige en ruime gestoffeerde 2-kamer appartement komt per 1 april vrij en dus zijn wij op zoek naar nieuwe huurders.

Dit appartement staat niet te koop en is voor de langere termijn te huur.

In het centrum van Hoorn met vele winkels, warenhuizen, supermarkten en op loopafstand van bus en treinstation is deze woning gelegen. Het appartement ligt op steenworpafstand van de oude binnenhavens met haar terrassen waar u nog heerlijk lang van het zonnetje kunt genieten.

Indeling:
Via de winkelstraat komt u de gezamenlijke entree binnen, met de trap of lift komt u op de eerste verdieping bij het appartement. U heeft hier ook de beschikking over een gezamenlijke fietsenberging.

Via de deur met intercom komt u in de hal welke u de toegang verleent tot de meterkast, ruime badkamer voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche, aansluiting voor wasmachine en grote een slaapkamer (3.40 x 3.30 m) De slaapkamer heeft een grote raampartij en een mooi uitzicht over de winkelstraat.

Via de gang komt u de woonkamer binnen. Opvallend is dat de gehele woning voorzien is van een keurige laminaat als vloerbedekking en de grote raampartijen zijn voorzien van isolatieglas.

De woonkamer is heerlijk licht en in alle ruimtes is er centrale verwarming aanwezig.

De halfopen keuken is voorzien van voldoende werkblad en kastruimte en via de openslaande deuren komt u op het dakterras waar u nog heerlijk lang buiten kunt zitten.

De huur bedraagt € 1.075,- p.m. excl. GWE en gemeentelijke belastingen. Daarnaast wordt er een borg gerekend van één keer de maandhuur. Servicekosten zijn niet van toepassing.

Dit appartement is uitermate geschikt voor een stel zonder kinderen.

In dit appartement zijn huisdieren niet toegestaan.

 

Grote Noord 2 A, 1621KJ, Hoorn

€1.075 per maand