Woonoppervlakte: 81 m2,   Inhoud: 220 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Compleet gerenoveerd en gemoderniseerd driekamer (voormalig vierkamer) appartement van 81m² met een royale woonkamer met veel lichtinval, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuwe wasruimte en zonnig op het zuidwesten gelegen balkon en berging in de onderbouw.

Dit appartement is hoogwaardig afgewerkt. Naast bovengenoemde is het gehele appartement gestuukt en geschilderd en is ook de groepenkast en alle elektra en waterleidingen vernieuwd tenslotte ligt er ook een nieuwe laminaatvloer in. Het appartement heeft elektrische zonwering en rolluiken.
Indeling:

Begane grond:
afgesloten hoofdentree met intercominstallatie, videobewaking en liftinstallatie.

1e etage:
entree, hal met meterkast en intercom, lichte en ruime woonkamer met toegang tot het grote en zonnige balkon gelegen op het zuidwesten (10m²), moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries en combimagnetron. De nieuwe badkamer is voorzien van ruime inloopdouche met schuifwand, badkamermeubel met dubbele kraan en design radiator. Separaat modern toilet. Tevens is er een ideale nieuwe wasruimte / bergruimte aanwezig.

LOCATIE
Gamerslagplein ligt pal naast het geheel vernieuwde en overdekte winkel centrum Presikhaaf. U kunt hier uit de voeten met diverse supermarkten, speciaalzaken en kledingwinkels die letterlijk om de hoek liggen. U kunt op een pleintje voor het winkelcentrum een heerlijk kopje koffie drinken in de zon. HBO- en MBO onderwijs is op korte afstand aanwezig. Daarnaast biedt Presikhaaf allerlei andere voorzieningen en faciliteiten. Een bushalte en NS-station Presikhaaf zijn gelegen in de nabije omgeving en met enkele minuten begeeft u zich op de A12 of A50. Ook aan groenvoorzieningen is gedacht! Op steenworp afstand is Park Presikhaaf alwaar u een flink stuk kunt wandelen bezoeken van de kinderboerderij en gezellig theehuis.

– Inkomenstoets:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) minimaal 3,5 x de kale maandhuur dient te bedragen.
– Kale maandhuur bedraag €1195,-
– Vast dienstverband
– Waarborgsom 2 maanden
– Huurperiode minimaal 1 jaar, daarna per maand opzegbaar
– Servicekosten € 20,- per maand
– Voorschot stookkosten € 100,- per maand

 

Gamerslagplein 20 , 6826LA, Arnhem