Woonoppervlakte: 106 m2,   Inhoud: 363 m3,  Aantal kamers: 5,  Aantal slaapkamers: 4

 

Ben je op zoek naar een ruime woning in een rustige, kindvriendelijke buurt? Deze topwoning heeft kunststof kozijnen, vier slaapkamers, een extra (werk)kamer en een diepe tuin die grenst aan een parkeerterrein. De dubbele berging is perfect voor de fietsen, als opslag en hobbyruimte. Aan de voorzijde kijk je naar een autovrij pad met veel groen waar kinderen kunnen leren fietsen, spelen en stoepkrijten.

Op de begane grond zijn de hal met toiletruimte, de L-vormige woonkamer en de dichte eetkeuken. Er ligt laminaat op de vloer en de keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken stap je de diepe achtertuin in, gesitueerd op het oosten. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan een met een wastafel. De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafelmeubel. De vierde slaapkamer en de (werk)kamer zijn op de tweede verdieping, waar de brede dakkapel voor extra ruimte zorgt.

Zoek je een woning in het mooie West-Friesland, vlakbij Hoorn en Enkhuizen? Grooteboek is een fijne plek om te wonen met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Basis- en middelbaar onderwijs, winkels, sportfaciliteiten, het IJsselmeer en een treinstation zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Nieuwsgierig? Neem snel contact op!

• Woonoppervlak ca. 113 m²
• Vier slaapkamers en een extra (werk)kamer
• Mooie ligging aan een autovrij pad met veel groen
• Diepe achtertuin met een berging
• Strategische ligging ten opzichte van Hoorn, Enkhuizen, Lelystad en de A7

 

Duiker 22 , 1613AG, Grootebroek