Burgwal 92 , 5341CS, Oss

€950 per maand

Woonoppervlakte: 42 m2,   Inhoud: 141 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Wil jij wonen midden in het centrum Oss wonen? Dan is dit je kans. Om de hoek zitten de terrassen, en restaurants. Je zit op loopafstand van alle winkels, supermarkt, NS-station, en scholen.
Het appartement beschikt over één slaapkamer, een open keuken, een fijne living, een badkamer met bad, een balkon, en een berging. Daarnaast is er een lift om bij het appartement te komen.
Voor iedereen die in het centrum wil wonen een fantastische kans!
Op de begane grond bevindt zich de centrale ingang, met trap, en lift. Er is ook een fietsenberging.

Bijzonderheden:
• Tweekamer appartement (één slaapkamer)

• Derde etage

• Met lift

• Hartje centrum

• Badkamer met bad
• Grenen houten vloer

• Voorzien van isolerende beglazing

• Balkon aan de voorzijde

• Eigen berging

• Gezamenlijke fietsenstalling
• Open keuken (4,5 meter breed)

• Blokverwarming
Bij binnenkomst in het appartement heb je in de hal met meterkast en garderobe toegang tot iedere afzonderlijke ruimte van het appartement.

De living ligt aan de voorzijde, het is een royale, open ruimte met veel daglicht middels de grote raampartijen. Deze raampartijen zijn voorzien van isolerende beglazing. De living is voorzien van een sfeervolle greenen houten vloer.

Het balkon bevind zich ook aan de voorzijde van het appartement. Het balkon bevind zich direct boven de winkels, tijdens de kermis zit je eerste rang!
De keuken staat in open verbinding met de living, waardoor de leefruimte royaal aan voelt. De keuken is bijna 4,5 meter breed, voldoende ruimte om te koken en daarnaast zijn er genoeg opbergmogelijkheden. De keuken is voorzien van 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser, en koelkast.

Direct aan de keuken tref je een bergruimte met witgoedaansluitingen en opstelplaats van de CV ketel.

De slaapkamer bevind zich aan de achterzijde van het appartement en betreed je via de hal. De vloer is ook van grenen hout, middels een raam treedt volop daglicht binnen.

De badkamer is zeer efficiënt ingedeeld en beschikt over een wastafelmeubel en een bad/ douche combinatie. Door middel van een raam is ook buitenlucht ventilatie mogelijk. De ruimte is grotendeels betegeld in lichte kleurstelling in combinatie met licht blauwe tegeltjes.

Het toilet bevindt zich direct naast de badkamer in een afzonderlijke ruimte. Het toilet en de berging met witgoedaansluitingen zijn in dezelfde stijl als de badkamer uitgevoerd.

Elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging.

Voor het parkeren van uw auto kunt u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Voor het stallen van uw fiets kunt gebruik maken van de gezamenlijke fietsenstalling.
Locatie:
– Gelegen in het centrum van Oss
– Op loopafstand van winkels, supermarkten, scholen en het openbaar vervoer
– Oss is een middelgrote stad
– De stad heeft een rijk verenigingsleven en moderne sportaccommodaties
– In Oss vindt u alles wat hoort bij een middelgrote stad: bioscoop, theater, basisscholen, voortgezet onderwijs, winkelcentra etc.
– Voor het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van busverbindingen of een van de twee NS-stations
– Binnen enkele minuten bent u op de A50, vanwaar Den Bosch en Nijmegen binnen 15 à 20 minuten te bereiken zijn
– Op het gebied van cultuur biedt Oss een zeer royaal aanbod met het respectabele theater “De Lievekamp”, cultuurpodium “De Groene Engel” en het Centrum voor Kunsten Muzelinck
– Ook diverse festivals en evenementen maken Oss tot een zeer plezierige stad om te wonen
HUURCONDITIES
– Ingangsdatum van de huurovereenkomst direct per 3-5 (of later in overleg);
– Huurprijs bedraagt € 950,- per maand. Er zijn geen servicekosten van toepassing;
– De vermelde huurprijs is exclusief het verbruik van gas/ water/ elektra;
– Het appartement wordt verwarmd door middel van blokverwarming, de VVE rekent een voorschot stookkosten, deze wordt doorbelast. Een keer per jaar is er een afrekening van het feitelijk gebruik (d.m.v. meter in appartement)
– Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 1900,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na correcte oplevering van de woning;
– Jaarlijks, voor het eerst minimaal één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden;
– De huurtermijn voor deze woning wordt vastgesteld op minimaal één jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Na verloop van deze periode loopt het huurcontract stilzwijgend door voor onbepaalde tijd.
Heeft u interesse in deze woning? U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

 

Menu
DutchEnglish