Woonoppervlakte: 126 m2,   Inhoud: 483 m3,  Aantal kamers: 5,  Aantal slaapkamers: 4

 

Te huur: Luxe Energieneutrale Tweekapper Linnerpark.

Op zoek naar een instapklare, nieuwe en duurzame gezinswoning? Dan is dit de perfecte woning. Een luxe tweeondereenkap met voor en achtertuin (op het zuidoosten), berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het betreft een nieuwbouwwoning die vanaf november beschikbaar en te bezichtigen is.

De Woning is energieneutraal waardoor er nagenoeg geen energielasten zijn. Er is enkel een elektra aansluiting en maar liefst 8000 wp aan zonnepanelen. Het hele dak aan de zuidzijde bestaat uit zonnepanelen. Daardoor is het zelfs mogelijk om geld terug te krijgen als er in een jaar meer energie wordt opgewekt dan er wordt verbruikt. Dit scheelt dus al snel honderden euro’s per maand in vergelijking met oudere woningen met een matig energielabel.

Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur.

De wanden zijn wit gespoten en op de begane grond en de eerste verdieping is vloerverwarming voorzien van een licht eiken PVC vloer. De zolder en de trappen zijn voorzien van vloerbedekking.

Indeling: Een ruime entree/hal geeft toegang tot het toilet en de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is voorzien van een luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur; een vaatwasser, inductiekookplaat, RVS recirculatiekap, combimagnetron en koel-vriescombinatie die in een hoekopstelling is geplaatst. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning; vanuit de woonkamer kijkt u uit op de achtertuin. In de achtertuin is een terras en een pad naar de berging aangelegd.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De ruime badkamer is van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien is de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Hier vindt u uw wasmachine aansluiting en heeft u alle ruimte om zelf een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer te realiseren.

De woning is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. De woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u uw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. De WTW-systeem (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen. De energiemonitor informeert u continu over de hoeveelheid energie die u verbruikt én opwekt. Zo heeft u 24 uur per dag zicht op uw persoonlijke energiestatus!

Ligging
Aan de oevers van de Maas en ten zuiden van Roermond ligt Linne, onderdeel van Gemeente Maasgouw. De ligging van Linne is ideaal. Mede door de nabijheid van de snelwegen A2 en A73 zijn Eindhoven, Venlo en Maastricht uitstekend bereikbaar.

De rivier de Maas biedt naast waterrecreatie veel mogelijkheden tot ontspanning in een prachtige omgeving voor jong en oud. Het landschap tussen het dorp Linne en de Maas, de Linnerweerd, is een uiterwaardengebied ten westen van Linne, gelegen op het laagterras van de Maas. Het gebied kenmerkt zich door uitgestrekte weilanden en landbouwgronden. In deze omgeving kan men volop gebruik maken van de vele mountainbike-, fiets- en wandelroutes.

Tevens kent het dorp Linne nog een actief verenigingsleven op het gebied van sport en ontspanning. Er is een supermarkt, basisschool, kinderopvang en zelfs een prachtig buitenzwembad. Aan de zuidoost kant van Linne, op de voormalige voetbalveld locatie ligt het nieuwbouwplan Linnerpark. Kortom een ideale omgeving om uw woontoekomst verder vorm te geven. Linne is een dorp waar het fantastisch wonen is!

Bijzonderheden
– Luxe keukenopstelling met A-merk vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap
– Royale badkamer (Villeroy & Boch sanitair), wandcloset, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator
– Vloer- en wandafwerking op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping
– Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
– Buitengewoon duurzaam en milieubewust wonen
– Nagenoeg “nul-op de meter” woning

De foto’s betreffen artist impressions en zijn om een idee te geven van het afwerkingsniveau en een goed beeld van de woning te geven. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en het betreft niet de exacte situatie. De plattegronden zijn gespiegeld, in werkelijkheid zit het trappenhuis aan de rechterzijde vanaf de voorkant gezien.
De woningen is op zijn vroegst beschikbaar vanaf half november.

Het huurbedrag betreft de aanvangshuur vastgesteld in september. Bij tekenen huurcontract vanaf november zal de huur gecorrigeerd worden voor de mutatie van de inflatie van de voorliggende maand.

 

Boomgaard 4 , 6067JL, Linne