Kopers WWFT Credit-Check en ID-Check

Controle kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van personen (inter)nationaal

  • BKR : Expat-Check en Wwft controle in internationale blacklist, pep/sanctie, fraude, witwassen WWFT

Insolventie / Schuldsanering Controle of een consument te maken heeft gehad met faillissementen, surseance van betaling en/of schuldensanering. En informatie of de persoon onder curatele / bewind staat.

PEP-lijst Controle in de internationale PEP-lijsten of een consument een politiek prominent persoon is waarmee je geen zaken mag doen in Nederland.

Sanctie-lijst Controle in de internationale opsporingslijsten, of een consument in aanraking is geweest met witwassen, terrorismefinanciering of fraude.

 

ID-check

ID-checks controle identiteit, controle voor alle reisdocumenten ter wereld!

  • ID Check: Zonder foto-upload, toetsing vermist/gestolen, geldigheid van wereldwijde reisdocumenten op het ingevulde reisdocumentnummer ( heb je een  afgeschermd ID of een Nederlands rijbewijs, gebruik dan de toetsing alleen op vermist/gestolen en geldigheid. Echtheid/vervalsing wordt niet getoetst!)
  • OF
  • KEESING : Heb je een ‘schoon’ ID zonder afscherming van gegevens gedownload, dan gebruiken we de check op echtheid/vervalsing, vermist /gestolen en geldigheid van het ID. Rijbewijzen zijn hier niet toegestaan.