Zwijsenhof 114 , 5461BG, Veghel

€995 per maand

Woonoppervlakte: 63 m2,   Inhoud: 203 m3,  Aantal kamers: 1,  Aantal slaapkamers: 1

 

ZEER FRAAI INSTAPKLAAR APPARTEMENT GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN VEGHEL EN DE RIVIER DE AA. HET APPARTEMENT IS VOORZIEN VAN EEN MODERNE OPEN KEUKEN EN WOONKAMER MET GROTE HOGE RAAMPARTIJEN VOORZIEN VAN EEN SCHUIFPUI. HET BALKON HEEFT EEN PRACHTIG RUSTIG UITZICHT OVER DE VIJVER EN IS GELEGEN OP HET ZUIDOOSTEN.
INSTAPKLARE, ENERGIEZUINIGE EN LUXE APPARTEMENT OP EEN UNIEKE LOCATIE.

Indeling en Afwerking:
Begane grond:
Het fraaie appartementencomplex is toegankelijk vanuit de centrale hal op de begane grond, welke is voorzien van een bellentableau/intercom, brievenbussen en een trappenhuis. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot het moderne appartement.
Entree/hal:
Middels de centrale hal bereikt u het appartement. Vanuit de hal heeft u toegang tot de garderobe, de meterkast, het moderne toilet/badkamer en de lichte woon-/eetkamer.

Keuken:
De open keuken staat in verbinding met de woonkamer en de eetkamer en is in een hoek opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron en een vaatwasser. De keuken is voorzien van zowel boven- als onderkasten en afgewerkt met een natuursteen werkblad met spoelbak. De keuken is afgewerkt met een hout, plafond met inbouwspots en de vloer is net zoals in de woonkamer voorzien van een kunststof gietvloer.

Woonkamer:
De lichte moderne woonkamer geniet van veel daglicht dankzij de grote hoge raampartijen aan de voorkant van deze sfeervolle woning. De woon-/eetkamer omvat een grootte vanuit de woonkamer staat u in open verbinding met de moderne keuken en het balkon middels een schuifpui. Daarnaast is de woonkamer geheel voorzien van spuitwerk en een kunststof gietvloer.

Slaapkamer:
Er is geen aparte slaapkamer aanwezig er is gebruik gemaakt van kastenwanden waar het bed uitgeklapt kan worden.

Badkamer:
De moderne betegelde badkamer bevat een douche, vrijhangend toilet en een wastafel met meubel en spiegel. Gelegen in de badkamer de witgoedaansluitingen.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer middels de schuifpui bereikt u het balkon. Het balkon is voorzien van kunststof vlonderdelen. Het balkon is gelegen op het zuidoosten en heeft een prachtig uitzicht op de vijver ‘Moedersgat’.
Berging:
Het appartement is voorzien van een externe bergruimte welke ideaal is voor het bergen van uw spullen.

Bouwjaar: oorspronkelijk 1954 daarna volledig vernieuwd in 2017.
Woonoppervlakte/inhoud: het appartement gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 63 m², de gebouw gebonden buitenruimte bedraagt 7 m² en de externe bergruimte bedraagt 5 m².
Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 995,– per maand, exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Veghel voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Huurperiode:
Minimaal 12 maanden, de voorkeur heeft een nog langere huurperiode.
Aanvaarding:
In overleg met de verhuurder.
Huurprijswijziging:
Jaarlijks op 1 juli wordt conform het bepaalde in artikel 18 van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte.
Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van 1780,– euro tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden terugbetaald.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van de deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren en keukeninrichting te wijzigen of te boren in de vloer- en of wandtegels.

Aanvullende eisen:
-In het appartement mag niet worden gerookt.
-In het appartement mogen, zonder voorafgaande toestemming van de verhuurder, geen huisdieren worden gehouden.
-Verhuurder mag het gehuurde na voorafgaande aankondiging 1x per 8 weken inspecteren.
-De huurder dient een verklaring te ondertekenen waarin wordt gesteld dat huurder zich zal houden aan de bepalingen welke zijn opgenomen in de akte van splitsing en het huishoudelijk reglement van de vereniging van eigenaars.
Screening huurder:
Voor het sluiten en de ondertekening van de huurovereenkomst zal de kandidaat huurder worden gescreend voor wat betreft:
-identiteit: het overleggen van een paspoort of identiteitsbewijs welke in het verhuurdossier zal worden bewaard.
-inkomen: de huurder dient minimaal een (passend) inkomen te hebben, aan te tonen middels een werkgeversverklaring. Bij zelfstandigen zal een accountantsverklaring of IB-60-verklaring.
-schuldpositie: de huurder dient een BKR-toetsing te overleggen.
Voorbehoud acceptatie door verhuurder:
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.