Zuidhoek 96 c, 3082PN, Rotterdam

€900 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 49 m2,   Inhoud: 167 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Ben jij op zoek naar een huurwoning in een karakteristiek stukje Rotterdam? Dan is dit appartement in Oud-Charlois echt iets voor jou!

De afgelopen jaren heeft deze buurt zich ontwikkeld als een enorm creatieve plek. Kunstenaars en creatieve ondernemers vinden hier hun plek en hierdoor ademt deze wijk kunst en cultuur! Hierdoor leent deze buurt zich perfect voor starters en studenten. Voor rust en groen zit je in Oud-Charlois ook goed. Aan de noordkant kan je een heerlijke wandeling maken langs de Nieuwe Maas, waar je een geweldig uitzicht hebt over de stad. Daarnaast zijn er twee wijkparken, het Dokhavenpark en het Karel de Stouteplein. Ook aan het openbaar vervoer geen tekort, op nog geen 5min lopen een bushalte of natuurlijk de tram op 5min fietsen.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping aan de Zuidhoek. Als je boven bent en in de hal stapt zie je direct de fris witte muren en het nieuwe laminaat door de gehele woning. Aan je linkerhand vind je de woonkamer, deze is ruim opgezet met een groot raam. Als je goed kijkt, zie je het puntje van de Euromast nog! In het appartement zijn diverse inbouwkasten voor al je spullen. Als je terug de gang in loopt heb je aan de linkerkant een riante slaapkamer met voldoende plaats voor een grote garderobekast, twee persoons bed en eventueel bureau. Tegenover vind je de recent opgeknapte badkamer, ook het toilet bevindt zich hier. Helemaal achter in de woning is de keuken en toegang tot het balkon. De keuken is fris en van alle gemakken voorzien. Vanaf het balkon kijk je uit op een stuk binnentuin of nog een stukje skyline Rotterdam.

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn over dit appartement? Vraag jouw bezichtiging aan!

*contract wordt bij start aangegaan voor 1 jaar, met natuurlijk bij tevredenheid beide partijen een verlening.

 

Locatie

Delen op Social media

DutchEnglish
Open chat