Zeeruststraat 244 , 2584BZ, ‘s-Gravenhage

€1.290 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 76 m2,   Inhoud: 225 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Perfect gesitueerd 3 kamer appartement (sfeervolle jaren 30 woning) met aan voorzijde panoramisch uitzicht op zee en aan achterzijde (balkon) zicht op Oud Scheveningen! Op slechts 50 meter vanaf de vernieuwde boulevard en het strand en 100 meter vanaf de Keizerstraat met winkels en restaurants. Openbaar vervoer (tram) stopt voor de deur!

De woning ligt op de 2e (top) verdieping; entree via trap en eigen hal (circa 4m2 met o.a. kapstok en meterkast) op 1e verdieping. Trap naar 2e verdieping, overloop. Ruime doorgebroken woon- en eetkamer met toegang tot balkon over gehele breedte woning, slaapkamer aan voorzijde met zeezicht, tweede slaapkamer aan achterzijde met toegang tot balkon, keuken aan achterzijde met eveneens toegang tot balkon, gerenoveerde kleine badkamer met o.a. hangtoilet en douche/ligbad.

Vanaf de woon- en eetkamer (circa 35m2 met plafondhoogte van 2.77m) heeft men vrij uitzicht zowel naar voren (zee) als achteren (Oud Scheveningen); hierdoor is er veel lichtinval die de woonkamer een ruime en sfeervolle uitstraling geeft. In de ochtend is het heerlijk ontbijten met de zon in de achter-woonkamer, in de zomer kan tot circa 14:30 uur ook van de zon worden genoten op het balkon (circa 5m2) en ’s avonds is het genieten van de zonsondergang aan de voorzijde van de woning richting zee!

Deze woning wordt gestoffeerd en gedeeltelijk gemeubileerd verhuurd en aangeboden met een tijdelijk huurcontract van maximaal 2 jaar. Wij zoeken nette huurders die zorgvuldig met deze woning omgaan. De woning is prima voor een alleenstaande, een stel (eventueel met kind) of om te delen door 2 werkenden. De woning wordt niet verhuurd aan studenten of aan woongroepen van 3 of meer volwassenen.

Huurprijs is Euro 1290 per maand. In dit bedrag zijn de servicekosten (Euro 90) inbegrepen. De kosten van gas, water, electra, etc. zijn exclusief.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, dan zien wij uw reactie met belangstelling tegemoet. Graag een reactie per email met voldoende informatie (o.a. betreffende samenstelling huishouden, werkzaamheden, inkomensgegevens, etc.). De woning is beschikbaar per 1 december 2021.

Voor deze woning is een huisvestingsvergunning vereist (maximum bruto jaarinkomen euro 60.000(1 bewoner) / euro 70.000 (2 bewoners).

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat