Zeelsterstraat 1, 5652EA Eindhoven

€350.000

Beschrijving

Woonoppervlakte: 175 m2,   Inhoud: 600 m3,  Aantal kamers: 8,  Aantal slaapkamers: 5

Unieke vooroorlogse hoekwoning gelegen aan de Zeelsterstraat 1 in de wijk Strijp. De woning is recentelijk grotendeels gerenoveerd. Het heeft de beschikking over diverse mogelijkheden waaronder het hebben van een winkel- en of kantoorruimte aan huis of het creëren van een zeer ruime woonkamer met open keuken. Verder heeft de woning 5 slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping, twee badkamers, een ruime tuin met schuur en een dakterras.
Voorzieningen als winkels, restaurants, terrasjes, scholen en sportaccommodaties bevinden zich op korte afstand. Tevens zijn uitvalswegen en de binnenstad van Eindhoven vlot bereikbaar.
DE WONING BESCHIKT OVER DIVERSE BESTEMMINGSMOGELIJKHEDEN. HET IS IDEAAL VOOR BIJVOORBEELD EEN GROOT GEZIN OF IEMAND DIE EEN WINKEL- KANTOORRUIMTE AAN HUIS WIL EXPLOITEREN. WE HEBBEN VERSCHILLENDE ARTIST IMPRESSIONS TOEGEVOEGD OM EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN DE MOGELIJKHEDEN OP DE BEGANE GROND.

Begane grond
Entree in de oude winkelruimte in de woonkamer van ca. 30 m2 voorzien van terrazzo vloer. De woon- winkelruimte geeft doorgang naar tweede gedeelte van de woonkamer van ca. 14 m2 voorzien van laminaat vloer. Deze kamer geeft middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De woning kan hier ook nog uitgebouwd worden. De gang geeft toegang tot separaat toilet. Trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de derde kamer van ca. 12 m2 voorzien van laminaat vloer gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer geeft toegang tot de manshoge kelder, douche, bergkast en tuin.

Eerste verdieping
Entree op de overloop van de eerste verdieping met toegang tot alle ruimtes en de trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer 1 van ca. 12 m2 gelegen aan de achterzijde. Separaat toilet met fonteitje. Zeer ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Slaapkamer 2 van ca. 14 m2 en slaapkamer 3 van ca. 10 m2 gelegen aan de voorzijde van de woning. De gehele verdieping is voorzien van laminaat vloer en de badkamer en het toilet zijn betegeld. Tevens geeft de overloop toegang tot het dakterras gelegen aan de achterzijde.

Tweede verdieping
Entree op de overloop met toegang tot slaapkamer 4, 5 en het ketelhok. Het ketelhok is voorzien van wasmachine aansluiting en CV opstelling. Slaapkamer 4 van ca. 10 m2 gelegen aan de achterzijde en voorzien van nieuwe dakkapel. Slaapkamer 5 van ca. 10 m2 gelegen aan de voorzijde en voorzien van nieuwe dakkapel en slaapvide. De gehele verdieping is voorzien van laminaat vloer.

Ligging
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse Hogescholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A58, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, de Marathon van Eindhoven en het Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media