Wijkeroogstraat 78 , 1951AC, Velsen-Noord

€1.340 per maand

Woonoppervlakte: 80 m2,   Inhoud: 220 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 3

 

Zeer mooie 4 kamer maisonnette (met 3 slaapkamers) te huur tegenover het Wijkeroogpark aan een rustige weg. Onlangs volledig opgeknapt (kunststof kozijnen, rolluiken, nieuwe vloer, badkamer, toiletruimte en CV en volledig geschilderd) en vlakbij het NS station, scholen, winkels en uitvalswegen naar Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Vrij parkeren voor de deur, berging op de BG.

Indeling eerste verdieping: hal met moderne toiletruimte. Open woonkeuken en aangrenzend een zeer ruime bijkeuken met wasmachine-aansluiting en plaats voor droger en voorraden. Wasmachine, vaatwasser en koelkast aanwezig. Balkon op zuiden met kunststof deur. Woonkamer met vrij uitzicht over het park. Kunststof kozijnen (draai-kiep ramen) met HR++ glas en rooster voor een altijd goede ventilatie. Elektrisch rolluik aan de voorzijde: koel in de zomer en altijd goed geïsoleerd. Verwarming hoeft alleen aan als het echt koud is.

Trap met vloerbekleding naar de eerste verdieping: de overloop naar 3 slaapkamers en een badkamer met douche incl. modern wasmeubel. Alle slaapkamers hebben vaste inbouwkasten, kunststof kozijnen (draai-kiep ramen) met HR++ glas en roosters voor een goede ventilatie. Slaapkamers aan de voorzijde hebben beide een elektrisch rolluik.

Op de begane grond is nog een berging van 6m2. Het complex zelf wordt goed bestuurd door de VVE (onderhoud en administratie is uitbesteed aan professionele partij), in 2000 is het dak volledig vernieuwd, in 2012 de balkons. Aanstaande zijn andere onderhoudswerkzaamheden zoals de deuren van de berging en gevelwerkzaamheden.

Voor deze maisonnette zoeken wij een huurder voor lange termijn. Professionele achtergrondcheck en controle van alle andere relevante gegevens maken onderdeel uit van de selectie. Ondernemers ook welkom bij voldoende solvabiliteit.

 

Menu