Woonoppervlakte: 103 m2,   Inhoud: 455 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 3

 

Wegens vertrek huidige huurder is per 1 Juni deze woning opnieuw beschikbaar.

Een vrijstaand woonhuis met verrassend veel ruimte in en om de woning en maar liefst 3 slaapkamers. De woning is in 2022 volledig verbouwd en gemoderniseerd. Perceel van 305M2 met eigen oprit.

Gelegen in de mooie buitenwijk Westeinde direct aangrenzend op de oude binnenstad (centrum) van Enkhuizen op loopafstand, met alle faciliteiten waaronder de gezellige winkelstraat, havens en diverse terrassen, scholen, IJsselmeerstrand, musea en het NS-station.

Huidige indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet, komt U in de woonkamer met halfopen keuken. Aansluitend een bijkeuken met een deur naar de berging. Rondom een grote tuin met mogelijkheden. De vrijstaande woning beschikt over een eigeninrit en pad waar U met gemak 2 tot 3 auto’s kunt parkeren.

1e verdieping: overloop, met toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers waarvan de grootste als master-bedroom aan de achterzijde is gesitueerd. Op de eerste etage een riante dakkapel (volledig kunststof en geïsoleerd).

2e verdieping: via vlizo trap naar zolderverdieping (stahoogte) over de gehele lengte van de woning. Het dak is geïsoleerd.

Geheel vernieuwd, gemoderniseerd. Nagenoeg alles is vernieuwd. Dakbedekkingen zijn vernieuwd, kozijnen, isolaties, waaronder volledige vloerisolatie met Vloerverwarming, isolatie van plafonds en daken, HR en HR++ beglazingen, nieuwe keuken met inbouwapparatuur; koelkast, combi-oven magnetron, vaatwasser en elektrische kookplaat. Nieuwe badkamer met toilet en inloopdouche.

De foto’s vertellen U ongetwijfeld meer. Dit is tevens het opleveringsniveau.

Energielabel B is geldig t/m 2032.

€1400,- per maand.

Exclusief kosten van levering en verbruik gas, elektriciteit en drinkwater.
Borgsom 3 maanden huur.
Contract o.b.v. ROZ modellen.

 

Westeinde 64 , 1601BK, Enkhuizen