Woonoppervlakte: 190 m2,   Inhoud: 497 m3,  Aantal kamers: 6,  Aantal slaapkamers: 5

 

Stap binnen in deze prachtige, ruime (190 m²) gemeubileerde woning, gelegen in een bruisende nieuwbouwwijk. Met 5 slaapkamers, een strak en modern interieur, en Smart Home technologieën, biedt deze woning een perfecte combinatie van comfort en stijl.

Geniet van een grote zonnige tuin op het westen, ideaal voor ontspanning en vermaak. De woning (bouwjaar 2022) is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming op elke verdieping en 14 zonnepanelen voor een duurzame en energiezuinige levensstijl. Gelegen naast het Marickenpark, een oprit voor twee auto’s en met alle voorzieningen binnen handbereik, biedt deze woning het beste in luxe wonen.

Indeling van de woning:

Begane grond:

Bij binnenkomst betreedt u de hal met een meterkast, toiletruimte en een trapkast omgebouwd tot garderobe. De ruime woonkamer biedt veel lichtinval en is voorzien van een luxe gashaard voor de koude avonden. Met uw smartphone bedient u eenvoudig de verlichting en gordijnen. De grote 8-persoons eettafel biedt voldoende ruimte voor gezellige diners. Aan de voorkant van de woning bevindt zich de keuken, voorzien van moderne gemakken zoals een flex Quooker, inductiekookplaat, Jura koffieapparaat, vaatwasser, ingebouwde koelkast, vriezer en twee ovens (waarvan één stoomoven). Het keukeneiland biedt extra opslagruimte en werkruimte voor de bereiding van maaltijden. Via de openslaande deuren (of de oprit) bereikt u de tuin, gelegen op het westen, waar u fijn onder het pergolascherm (4,5 meter breed) kunt zitten, zowel bij zonneschijn als bij regen.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn uitgerust met elektrische rolluiken. De (ouder)slaapkamer beschikt over een ruime inloopkast. De badkamer is voorzien van een douchecabine, groot ligbad, wandcloset, wastafelmeubel met dubbele wastafels en een designradiator.

Tweede verdieping:

Op de ruime overloop vindt u de WTW-installatie, elektrische boiler, warmtepomp, omvormer voor 14 zonnepanelen, wasmachine en droger. Aan beide zijden van de overloop zijn twee slaapkamers met een mooie nokhoogte. De installatie heeft tevens een koeloptie voor een aangename temperatuur tijdens warme zomerdagen.

Huurvoorwaarden:

– Minimaal (gezamenlijk) netto inkomen moet gelijk zijn aan 3x de huurprijs

– Niet beschikbaar voor studenten/woningdelers

– 2 maanden borg bij aanvang huurcontract

– Geen huisdieren toegestaan

– Roken en wijzigingen aan de woning zijn niet toegestaan

– 2 maanden kijkrecht voor de verhuurder bij beëindiging van de huurovereenkomst

– Geen uitspraken over het toewijzingsbeleid

Benodigde documenten:

– Kopie geldig paspoort/ID-kaart

– Recente werkgeversverklaring(en) (maximaal 1 maand oud)

– Kopie van 3 recente opeenvolgende salarisstroken

– Kopie van 3 recente opeenvolgende bankafschriften waarop het salaris zichtbaar is (digitaal toegestaan)

– Kopie van de bankpas (voorzijde)

– Verklaring van verhuurder/beheerder/eigenaar/hypotheekhouder van huidige woning met bevestiging van goed betalingsgedrag

– Uittreksel uit de BRP (Basisregistratie Personen) van uw gemeente

Aanvullende documenten bij echtscheiding:

– Echtscheidingsconvenant

– Kopie van alle alimentatiebetalingen, indien van toepassing

Aanvullende documenten voor zelfstandigen (ZZP), directeuren/aandeelhouders:

– Recente accountantsverklaring met balans en winst- en verliesrekening van de afgelopen 2 jaar, goedgekeurd door een gecertificeerd accountant (conceptversie is niet voldoende)

– Kolommenbalans winst/verlies lopend jaar

– Recent uittreksel van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan 1 maand)

– Definitieve aanslagen IB 60 van de afgelopen 2 jaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Weidemolen 7 , 3648LS, Wilnis

€3.200 per maand