Van Woustraat 145 2, 1074AJ, Amsterdam

€1.495 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 62 m2,   Inhoud: 180 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 1

 

Dit mooi gemeubileerde sfeervolle één slaapkamer appartement bevindt zich in het hart van de Pijp. Het turn key appartement is gelegen op de tweede etage in een mooi pand op de gezellige van Woustraat, omringd door vele gezellige winkeltjes, cafés en restaurants en op loop afstand van openbaar vervoer en bevind zich op een paar minuten van de ring.

Indeling:
Een net trappenhuis geeft toegang tot de woning op de tweede verdieping.
De lichte doorzon woonkamer heeft een nieuwe zithoek van Bolia aan de voorzijde en aan de achterzijde een eettafel met toegang tot balkon.
Aan de achterzijde ligt ook de zeer rustig gelegen slaapkamer met grote kledingkast en recent gekochte Auping matrassen.
De originele en goed bewaarde keuken met granieten aanrechtblad bevindt zich aan de achterzijde, met een oven, gasfornuis, koelkast met vriesvak, afwasmachine en wasmachine. Ook vanuit de keuken is het balkon bereikbaar.
Badkamer met douche en toilet. Het pand is recentelijk opgeknapt, inclusief isolering en trappenhuis. De Bolia bank en de Auping matrassen zijn 1 jaar oud en de gordijnen zijn gloednieuw.
Het voorschot kosten voor water/gas/elektriciteit €101,- per maand. Men kan het huidige Ziggo Internet abonnement tegen kosten overnemen (€51,- p/mnd) of zelf een internet aansluiting nemen. Het is beschikbaar vanaf 1 December 2020 en de huurperiode is minimaal 6 maanden en maximaal tot 30 September 2021.

Voorwaarden:
• Geschikt voor 1 persoon of een stel, geen studenten, 1 PHD student is mogelijk.
• 2 maanden waarborgsom betaalbaar voor de aanvang van het huurcontract.
• De huur moet voor de 1e van de betreffende maand op de rekening staan van de verhuurder.
• Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
• 1 maand kijkrecht voor de verhuurder aan het einde van het huurcontract
• Huisdieren niet toegestaan
• Er mag binnen niet gerookt worden en er mogen geen veranderingen aan het gehuurde plaatsvinden

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat