Woonoppervlakte: 115 m2,   Inhoud: 409 m3,  Aantal kamers: 5,  Aantal slaapkamers: 4

 

Per direct te huur:

Ruime tussenwoning van ca. 115 m2 gelegen aan de Van Randwijcklaan te Amersfoort, op slechts enkele minuten loopafstand van de historische binnenstad van Amersfoort met haar vele winkels en fijne restaurants.

De woning is verdeeld over drie bouwlagen en ligt schuin tegenover het kleinschalige winkelcentrum Neptunusplein alwaar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Vanaf de voordeur bereikt u de entree en hal, welke toegang bieden tot de eerste slaapkamer annex kantoor, een separate wc, een prettige trapkast, de ruime bijkeuken en de trap naar de eerste etage. Vanuit de bijkeuken kan de (afgesloten) parkeergarage aan de achterzijde worden betreden inclusief de bij de woning horende parkeerplaats. Op de eerste etage bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken en eethoek. Vanaf de keuken kan het ruime dakterras worden bereikt (via de schuifdeur) en de trap naar de tweede etage. Op de tweede etage bevinden zich drie slaapkamers met verschillende afmetingen en voldoende kastgelegenheid, een prettige badkamer met ruime douchehoek en een CV-kast met extra bergruimte. De woning wordt gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd.

* per direct te huur
* volledig geïsoleerd (bouwjaar 2012)
* om de hoek van de binnenstad
* schuin tegenover winkelcentrum Neptunusplein voor de dagelijkse boodschappen
* eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
* volledig gemeubileerd (bedden in overleg)
* niet roken / geen huisdieren
* minimum huurtermijn één jaar
* borg € 3.000,-

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Van Randwijcklaan 105 C, 3814AG, Amersfoort

€1.795 per maand