Van Megenstraat 26 , 5961RV, Horst

€1.055 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 115 m2,   Inhoud: 425 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 2

 

– Levensloopbestendige nieuwbouwwoning
– Luxe afwerking
– prognose oplevering rond 1 januari 2022

Introductie:
De levensloopbestendige nieuwbouwwoning is gelegen op de van Megenstraat 26 in Horst. Dit is in de nieuwbouwwijk de afhang fase 4. De levensloopbestendigewoning is ruim van opzet en gelegen op een kavel van ruim 300 m2. Het ‘groen wonen’ in ‘de Afhang’ is mooi gecombineerd met de landelijke sfeer en de architectuur van Horst zelf. Het groene karakter, de 30 km zones en verschillende speelvoorzieningen maken de wijk landelijk waar men zich snel thuis zal voelen!
De woning:
De entreehal biedt toegang tot het gastentoilet en de eerste verdieping met 1 grote kamer met toegang naar de ruime zolder via de vlizotrap, technische ruimte en 2de wasruimte (waar mogelijkheden zijn voor een 2de badkamer).
De woonkamer/keuken op de begane grond is met circa 40 m2 lekker ruim. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, oven met geïntegreerde magnetron, een koelvriescombinatie en een vaatwasser. De woonkamer/keuken biedt toegang tot de opbergkast, waar de dagelijkse spullen opgeborgen kunnen worden. Ook biedt de woonkamer/keuken toegang tot de slaapkamer, waaraan een badkamer grenst met een die volledig betegeld is, met inloopdouche (zonder wand), wastafel en tweede toilet.
Aan de voorzijde van de woning is de woning volledig aangeplant. Ook is er 1 parkeerplaats op het eigen terrein. Rondom het perceel is er een afscheiding met de buren en is het looppad volledig beklinkerd. Aan de achterzijde van de woning zijn twee terrassen aangelegd, waarvan er één overdekt is en op het einde van het perceel staat. Aangrenzend aan het overdekte terras staat een ruime berging, waarop 12 zonnepanelen liggen.

Toekomstgericht wonen:
De woning voldoet aan de meest recente eisen wat betreft gasloos bouwen. De woningen worden allemaal verwarmd via een warmtepomp. Wat in combinatie met het hoge isolatieniveau (A-label) zorgt voor een aangename en efficiënte verwarming van zowel de woning, als het tapwater. De woning wordt overigens verwarmd door gebruik van vloerverwarming. Bovendien liggen op de berging van de woning 12 zonnepanelen, waardoor u deels in uw eigen stroombehoefte kunt voorzien.

Bijzonderheden:
– Nieuwe woning
– Luxe keuken inclusief apparatuur
– Moderne badkamer
– Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
– Met zonnepanelen, warmtepompen en warmteterugwinsysteem
– Tuin voorzien van terras, hekwerk, berging en poort
– Hoog isolatieniveau (energielabel A)
– Oplevering indicatie 1 januari 2022
– Alle genoemde maten zijn circa maten
– Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend
– Binnen circa 5 minuten bent u met de fiets in het centrum van Horst

Inkomensnorm:
Om voor deze woningen in aanmerking te komen, hanteren wij een inkomensnorm.
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) 4x de kale maandhuur dient te bedragen, waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.
Bent u gepensioneerd? Dan gelden andere inkomensnormen. Hier kijken wij individueel naar. Bent u zelfstandig? Dan ontvangen wij graag de jaarstukken van de afgelopen 2 jaar.

Langdurige verhuur:
Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur, het contract is voor minimaal 1 jaar.

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat