Uithoornstraat 27 2, 1078ST, Amsterdam

€1.850 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 69 m2,   Inhoud: 190 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Modern appartement op de 2e verdieping van 69m2 met twee lichte slaapkamers en een balkon op het zuiden. Het gehele appartement is volledig gerenoveerd en hoogwaardig geïsoleerd waarbij alle wanden en plafonds zijn afgewerkt met vlakke stuc voor een moderne en strakke look. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en is afgewerkt met een hoogwaardige pvc vloer met een eiken hout look met hoge plinten.

RUIMTES:

Huiskamer met open keuken:
Ruime huiskamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden en open keuken. Huiskamer is voorzien van alle benodigde internet en TV aansluitingen. De keuken: Beschikt over een ruime koelkast met een aparte kast vriesvak met 3 lades, een 4 pits inductie kookplaat, 1x combi oven en een afzuigsysteem.

Balkon: Een ruim balkon van 8m2 die via de huiskamer middels openslaande deuren bereikbaar is.

Slaapkamers:
2 lichte ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning welke beiden zijn voorzien van internet en TV aansluiting.

Badkamer/WC:
Afgewerkt met nieuw tegelwerk, sanitair van Villeroy & Boch en inbouw kranen van het merk Hotbath.

Technische ruimte:
Een nieuwe 28C CW4 Remeha Avanta en een Stork mv-box

Wasruimte:
Aparte wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine en een droogmachine.

Het appartement beschikt tevens over een intercom met kleurenscherm en een rookmelder. De verlichting werkt in iedere ruimte met dim standen en alle ruimten zijn voorzien van hoogwaardige led spots met warm licht. Voor het schakelwerk is gekozen voor een wit matte look van het merk Gira. Alle ramen hebben mogelijkheid tot geheel open of kiepstand.

Het gehele appartement is in een neutrale kleur afgewerkt en voldoet aan alle eisen voor de Brandveiligheid en wooncomfort die door ons van de gemeente Amsterdam zijn opgelegd en bij oplevering grondig gecontroleerd is door de gemeente.

 

Woning Video

Locatie

Delen op Social media

Open chat