Tom Navislaan 14 , 2493BN, ‘s-Gravenhage

€1.950 per maand

Woonoppervlakte: 134 m2,   Inhoud: 460 m3,  Aantal kamers: 6,  Aantal slaapkamers: 4

 

Tom Navislaan 14 is gelegen in de buurt De Lanen. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt.

Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

De woning is volledig gemeubileerd.

Aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwde eengezinswoning met een woonoppervlakte van circa 134 m’ en een dakkapel aan de voorzijde én aan de achterzijde. De woning heeft 4 slaapkamers (5 slaapkamers is eenvoudig mogelijk), een voortuin en een zonnige achtertuin met houten berging en achterom.

De woning is gelegen in deelplan “De Lanen”, een sfeervolle en kindvriendelijke wijk. De locatie is zeer centraal met een talloze voorzieningen in de directe omgeving zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, recreatie —en speelmogelijkheden, gezondheidszorg en een ruim aanbod aan scholen en kinderopvang. Tevens zijn de uitvalswegen (A12, A4 en A13) en het openbaar vervoer (zoals de RandstadRail) uitstekend te bereiken.

Indeling:
Entree via de voortuin. Ruime hal met meterkast en een toilet met fonteintje. De grote tuingerichte woonkamer van circa 6.78 x 5.15m is vanuit de bouw met 1,2m uitgebouwd en voorzien van een fraaie laminaatvloer en een deur naar de zonnige achtertuin (NW} van circa 9 meter diep met berging en achterom. De moderne en speelse (door de niveauverschillen van het werkblad) half open keuken is aan de voorzijde van woning gesitueerd en voorzien van een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast. vriezer, vaatwasser en oven.

Vaste hardhouten trap naar de 1e verdieping, overloop met vaste kast en wasmachineaansluiting. Hoofdslaapkamer aan de achterzijde van circa
5.15 x 3.10m. Twee slaapkamers aan de voorzijde van respectievelijk 4.00 x 2.55m en 2.89 x 2.51m. De ruime en tot plafondhoogte betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en tweede toilet.

De zolderverdieping heeft een grote overloop met dakkapel waar eventueel een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden, ruime achter slaapkamer van circa s.14 x 3.00m met een groot dakkapel. Bergruimte met de opstelling van de CV combiketel en de WTW installatie.

Bijzonderheden:
– Gelegen op circa 144m’ eigen grond
– Woonoppervlak circa 134m’
– Bouwjaar 2005
– Vanuit de box optimaal geïsoleerd
– Dakkapel voor en achterzijde
– rolluik voor alle slaapkamers

English Text:

Tom Navislaan 14 is located near De Lanen. This is a child-friendly neighborhood with relatively many families. The neighborhood has a relatively large number of young residents between the ages of 25 and 44. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.
The house is easily accessible with many amenities nearby.

Located within cycling distance of the center of The Hague, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

The house is fully furnished.

A single-family house, which has been extended over the full width at the rear, with a living area of approximately 134 m and a dormer window on the front and on the acMer side. The house has 4 bedrooms (5 bedrooms is easily possible), a front garden and a sunny backyard with wooden shed and back entrance.

The house is located in sub-plan “De Lanen”, an attractive and child-friendly neighborhood. The location is very central with numerous amenities in the diïecta area such as shops for daily groceries, recreation and play opportunities, health care and a wide range of schools and The roads (A12, A4 and A13) and public transport (such as the RandstadRail) are also easily accessible.

Layout:
Entrance through the front garden. Spacious onNangsthal with meter cupboard and a toilet with hand basin. The large garden-oriented living room of approximately 6.78 x 5.15 m has been expanded by 1.2 m from the construction and has a beautiful laminate floor and a door to the sunny backyard (NW} of approximately 9 meters deep with storage room and back entrance. due to the level differences of the worktop) semi-open kitchen is located at the front of the house and equipped with a granite worktop and various built-in appliances including a 5-burner gas hob, stainless steel extractor hood, fridge, freezer, dishwasher and oven.

Fixed hardwood stairs to the 1st floor, landing with closet and washing machine connection. Master bedroom at the rear of approx
5.15 x 3.10m. Two bedrooms at the front of 4.00 x 2.55m and 2.89 x 2.51m respectively. The spacious bathroom, which is tiled to ceiling height, has a sink, a shower and a toilet.

The attic has a large landing with dormer window where an extra bedroom can be realized, spacious rear bedroom of approximately s.14 x 3.00m with a large dormer window. Storage space with the arrangement of the central heating boiler and the heat recovery system.
Particularities:
– Loved about 144m of private land
– Living space approximately 134m’
– Year of construction 2005
– Optically isolated from the box
– Dormer window front and back side
– roller shutter for all bedrooms