Stokkumseweg 39a, 7041BV ‘s-Heerenberg

€249.000

Beschrijving

Woonoppervlakte: 120 m2,   Inhoud: 581 m3,  Aantal kamers: 9,  Aantal slaapkamers: 4

Stokkumseweg 39a ’s Heerenberg

De grootste verrassing van deze vrijstaande woning? De inpandige garage aan de achterzijde die je kunt bereiken via een pad aan De Oliemolen. Zo heb je altijd een parkeerplaats, in de garage of op de oprit ervoor. Verder heeft de woning veel ruimte boven en beneden waardoor je hier niet alleen kunt wonen maar ook wonen met werken kunt combineren. Al die jaren is de woning netjes bewoond maar enigszins gedateerd… geef jij de Stokkumseweg 39a een tweede leven?
De woning staat dichtbij de historische dorpskern met een leuk winkelgebied en diverse horeca. ’s-Heerenberg heeft verrassend veel voorzieningen, zo zijn er onder andere enkele basisscholen, een zwembad, diverse sportverenigingen en goede busverbindingen met Doetinchem, Ulft en Terborg. Het dorp heeft een kleine 8.500 inwoners, een prachtige oude kern met een kasteel en buiten het dorp is natuurgebied Montferland; een heuvelachtig bosgebied met een mooi netwerk van wandel-, fiets- en ruiterpaden.

Indeling:
Begane grond:
Kom binnen in deze zeer ruime woning die veel mogelijkheden biedt voor wonen, werken en hobby. Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte met fonteintje, de meterkast en de woonkamer. Links in de hal zijn de trap naar de wijn-/provisiekelder en de gestoffeerde trap naar de eerste verdieping. In de hal zie je direct dat de woning netjes is bewoond maar ook nog de oorspronkelijke elementen bevat; aan jou de taak om de woning naar eigen smaak te verbouwen.
Doordat de keuken is verplaatst naar de uitbouw is de woonkamer een stuk groter geworden. Grote (nieuwe) ramen en de schuifpui zorgen voor veel lichtinval. Centraal in de woonkamer is de schoonmetselwerk schouw met allesbrander, precies tussen de zit- en de eethoek.
De keuken heeft een eigen entree vanaf de oprit; de bewoners, vrienden en familie kwamen veelal door deze deur naar binnen. Dankzij de ramen aan twee kanten is dit een lichte, gezellige ruimte. De hoekopstelling van massief hout is gedateerd maar functioneel; hier kun je nu of later je droomkeuken realiseren. Achter de keuken is de praktische bijkeuken met bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine.

Souterrain:
We noemden zonet de wijn-/provisiekelder maar er is nog meer. Onder de keuken en bijkeuken is een garage/berging met een brede toegang vanuit de achtertuin. Dit is niet alleen een prima plek voor je auto maar ook of een prima werkplaats of opslag voor de zzp’er. Opvallend is de eigen schietbaan onder de woning.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot vier (slaap)kamers, de badkamer en een bergkast. Alle slaapkamers hebben een vaste garderobekast, een van de kamers heeft een deur naar het platte dak en in de kamer linksvoor is een toilet geplaatst. De badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafel en bij het trapgat bij de overloop trekt het raam met gefigureerd glas jouw aandacht.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap bereik je de grote, bevloerde zolderberging van bijna 7 meter breed. Deze verdieping is voorzien van elektra en hier hangt de cv-ketel die zorgt voor verwarming en warm water in de woning.

Exterieur:
De voortuin is grotendeels bestraat en in de sierlijk vormgegeven borders staan diverse planten en struiken. Rechts van de woning is de zijtuin en links van de woning de oprit waar je twee auto’s achter elkaar kunt parkeren.
De achtertuin is niet alleen breed maar ook erg diep. Sierbestrating is afgewisseld met borders waar diverse (deels) groenblijvende planten en struiken zorgen voor een mooie uitstraling. Direct achter de woning is een groot terras waar je met vrienden en familie lekker beschut kunt zitten. In de hoek van de achtertuin staat een stenen berging voor tuingereedschap, fietsen en tuinmeubels. Uniek is de bereikbaarheid van de garage via het pad aan De Oliemolen; zo kun je met een auto, motor of aanhanger de tuin en garage bereiken.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media