Sint Vincentiusstraat 5-5a, 5758SB Neerkant

€374.950 k.k.

Beschrijving

Perceeloppervlak 683 m2, Woonoppervlakte: 160 m2, Inhoud: 553 m3, Aantal kamers: 9, Aantal slaapkamers: 5

Sint Vincentiusstraat 5-5A Neerkant

Wonen en werken op 1 locatie, een grote tuin, een vrij te gebruiken (dieren)weide en een woning met veel meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden. Deze karakteristieke, vrijstaande woning heeft een grote leefruimte beneden, een tuingerichte woonkeuken, vijf slaapkamers en een badkamer. Het bijgebouw (1997) is ca. 94m2 groot en vele jaren gebruikt als praktijkruimte. Achter de woning liggen een mooie tuin en de vrij te gebruiken dierenweide van 600m2 (gemeentegrond).
De Sint Vincentiusstraat is een zijstraat van de Dorpsstraat, waar diverse dorpsvoorzieningen gelegen zijn. Zo heeft Neerkant een basisschool, diverse cafés, een cafetaria, supermarkt en een huisartsenpraktijk. Bus 28 zorgt voor een goede verbinding met het busstation in Meijel, Liessel, het Peellandcollege en treinstation Deurne. Neerkant heeft een gunstige ligging ten opzichte van Nationaal Park De Groote Peel, diverse provinciale wegen en de snelweg A67 (Eindhoven-Venlo).

Indeling:
Begane grond:
Aan de voorzijde is de entree met de opvallende rode voordeur. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, de trap naar de eerste verdieping en de trap naar de (wijn)kelder. Het stalraam, de plavuizen vloer en het glas-in-lood raam boven de voordeur geven de hal een aangename sfeer.
De woonkamer is een gezellige, lichte leefruimte met ramen aan drie zijden, stucwerk op de muren en plafond, een houten vloer, kleurige glas-in-loodramen en een schouw waar vroeger de houtkachel stond. Links van de woonkamer is een extra kamer, voorzien van een erker aan de voorzijde. Je kunt deze kamer als eetkamer gebruiken, als speelkamer voor de kinderen of aan de woonkamer toevoegen. De haast retro vloer en het glas-in-loodraam zijn de sfeermakers.
In de hoek van de woonkamer is een deur naar de aanbouw (1993). Via een portaal van waaruit de toiletruimte met fonteintje, de achtertuin en de woonkeuken te bereiken zijn. De keuken heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming, openslaande deuren naar de achtertuin, ruimte voor een eettafel en een hoekopstelling met een Boretti gasfornuis inclusief een grote oven. De gehele aanbouw is voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie.
Eerste verdieping:
Vanaf de L-vormige overloop zijn maar liefst vijf slaapkamers, een bergkast, de badkamer en een cv-/bergruimte te bereiken. De hoofdslaapkamer aan de rechterzijde heeft veel bergruimte in de schuinte van het dak. De vier overige slaapkamers zijn verschillend qua formaat en bieden afwisselend uitzicht richting de straat of de achtertuin.
De badkamer is ingedeeld met een ligbad, tweede toilet, een grote bergkast en een wastafelmeubel. De rechte wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur en het raam met roedeverdeling zorgt voor veel lichtinval.

Bijgebouw:
Het bijgebouw (1997) heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 94m2 en is voorheen gebruikt als praktijk fysiotherapie. Het bijgebouw heeft spouwmuren, ramen met isolatieglas, dakisolatie en een eigen cv-ketel.
Je komt binnen in de hal annex wachtruimte voorzien van een pantry, toiletruimte en een balie met kantoor. Vanuit de aansluitende hal zijn twee behandelruimtes en een oefenzaal te bereiken. Boven een deel van het bijgebouw is een bergzolder, te bereiken via een vlizotrap.

Bergingen en overkappingen
Op het perceel staan diverse bergingen en overkappingen t.b.v. opslag. Aan de achterzijde van de woning zijn een berging en een overkapping tegen de muur van de woonkamer gebouwd. Links en achter het bijgebouw zijn een tweede berging en een grote overkapping gebouwd.

Exterieur:
De voortuin is deels bestraat en in de grote borders staan diverse, deels groenblijvende planten links van de woning is een oprit naar de achtertuin, afgesloten met een houten poort. Rechts van de woning is een brede oprit naar het bijgebouw. Op beide opritten de mogelijkheid om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren.
De achtertuin biedt veel privacy, zo is er geen inkijk vanuit het bijgebouw. Direct achter de woning is een groot terras met aansluitend een grasveld, borders met diverse beplanting en een tweede terras in een ronde vorm. De (dieren)weide van 600m2 is gemeentegrond en kan vrij gebruikt worden.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

 

 

 

 

 

Woning Video

Locatie

Delen op Social media

Open chat