Singel 198 , 4382LS, Vlissingen

€940 per maand

Woonoppervlakte: 67 m2,   Inhoud: 161 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Schitterend karakteristiek appartement op het zuiden met 2 slaapkamers en fijne patio achtertuin en grote berging. Net geheel verbouwd met keuken, CV ketel, mooie lichthouten vloeren etc.

Het huis aan de Singel in Vlissingen is ideaal voor een stel en groot genoeg voor een gezin met 1 kind. Het is volledig ingericht met keuken met MIELE koelkast, SIEMENS vaatwasser met grond verlichting, ATAG afzuigkap, Combioven, RVS spoelbak met zijbak, elektrische kookplaat, bovenkasten en kraan uit de muur. De keuken heeft 2 granieten aanrechtbladen links en rechts in de aanbouw. Je loopt hiervandaan makkelijk naar de woonkamer en naar buiten (als je buiten wilt eten of een kopje koffie wilt brengen)

Jaren 30 woning in het centrum van Vlissingen met eigen voordeur aan de straat met heel veel authentieke details, 2 sfeervolle open haarden, brede licht eiken vloer, kamer en suite deuren en mooie glas in lood ramen (wel overal energiezuinig dubbel glas).

Eigenschappen van recent verbouwde appartement:
-Brede houtlook laminaatvloeren (luxe gevoel).
-2 natuurstenen sierhaarden, 1 in de woonkamer en 1 in een van de twee slaapkamers.
-Luxe keuken met alle apparatuur
-Terrazzo mooie vloer in de gang vanaf de voordeur naar de achterste slaapkamer.
-Nieuw plafond in de hal.
-Nieuwe meterkast.
-Tegelwerk badkamer

Ruimtes:

* Woonkamer
* Slaapkamer 1
* Slaapkamer 2 of voorkamer (naar keuze)
* Bergkast met CV en ruimte met aansluiting voor wasmachine
* Keuken
* Patio Tuin
* Toilet plus douche
* Kleine ruimte met wastafel
* Gang
* Tuin
* Berging

Alle kamers zijn sfeervol hebben verlichting en vloer-, wand en plafondafwerkingen.

Woning indeling – Begane grond
Je komt binnen via je eigen voordeur aan de straatzijde op de begane grond. Daar is een lange gang met mooie terrazzo vloer door de woning en vanuit daar kom je in alle kamers. Daar is ook de kapstok en meterkast met slimme meters.
Aan de hal grenst de woonkamer en keuken, het toilet en douche, de eerste slaapkamer, de tweede slaapkamer en de ruimte met wastafel plus berging. (ruimte voor stofzuiger, proviand etc)

Via de woonkamer loop je door de keuken om de patio tuin te betreden. Ook vanaf de tweede slaapkamer is er een buitendeur naar de tuin. Deze heerlijk op de zon liggende buitenruimte is een stille binnenplaats met bamboe en straatwerk zodat je er je verder eigen sfeer aan kunt geven.
De mooie licht eiken laminaat vloer (nieuw) en de granieten openhaard met elektrische sfeerkachel erin geven deze kamer een heerlijk thuisgevoel. Alle nostalgische details in de woning geven het huis een heel eigen gezicht.

DETAILS keuken:
SIEMENS vaatwasser met grond verlichting (SIEMENS SR66T096EU euro met opties halve belading, resttijd indicatie, timer (uitgestelde start), aquasensor, binnenverlichting)
MIELE koelkast met vriesvak
ATAG afzuigkap (Model ATAG ES10211SAM)
Combioven, RVS spoelbak met zijbak (LORREINE 1534R)
Elektrische kookplaat (BOSCH PIE 975N14E),
Bovenkasten
Kraan uit de muur (GROHE Eurodisc Cosmopolitan Eenhendel keukenmengkran Chroom).
De keuken heeft 2 granieten aanrechtbladen links en rechts

Voor de volledigheid vermelden wij dat kamerverhuur niet is toegestaan. Verhuur aan expats kan alleen als de huurders samen een duurzame huishouding voeren (lees: familie zijn of een stel) of dat er een single huurder is.

Hij staat dus spik en span om jou als huurder te verwelkomen!