Ruyschstraat 38 2, 1091CD, Amsterdam

€1.625 per maand

Woonoppervlakte: 50 m2,   Inhoud: 180 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

**PLEASE SEE ENGLISH TEXT BELOW**

Heerlijk licht appartement gelegen op de tweede verdieping van een statig Amsterdams pand met hoge plafonds en veel lichtinval.

Omgeving:
De Ruyschstraat is een eenrichtingsverkeersweg om de hoek van de Amstel en in de gezellige Weesperzijde grenzend aan het Centrum en de Pijp om de hoek van het Amstel Hotel. In deze fijne buurt zijn diverse restaurants en cafés aanwezig zoals de Ysbreker, Loetje, de Ruyschkamer, Amstelhaven en Hesp. De cultuurliefhebber vindt Carré, de Hermitage en de Stopera op loopafstand. De binnenstad ligt op enkele wandelminuten, evenals de bruisende Pijp met de populaire Albert Cuypmarkt. Er zijn diverse scholen in de nabije omgeving. Het appartement is goed bereikbaar met openbaar vervoer, via verschillende tram- en buslijnen en metrostation Wibautstraat. Het Amstelstation is slechts 5 minuten fietsen en met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, hal, badkamer voorzien van een ligbad + douche, wastafel en een separaat toilet, nieuwe keuken aan de achterzijde voorzien van een luxe keukenblok met inbouwapparatuur, slaapkamer aan de voorzijde, woonkamer aan de achterzijde met een balkon op het zuiden aan de tuinzijde.

Bijzonderheden:
– Goede staat van onderhoud, klaar voor bewoning!
– Veel originele details in karakteristiek pand uit 1888 met goede fundering
– Hoge plafonds
– Veel opbergruimte dankzij inbouwkasten in slaapkamer
– In 2007 gesplitst en voorzien van isolering en dubbele beglazing
– Oplevering kan direct
– Houten vloer

ENGLISH!
Fantastic apartment on the second floor of a typical Amsterdam Canal house with lots of light thanks to the high ceilings!

Surroundings
The Ruyschstraat is a one-way traffic street just around the corner of the Amstel-river, in the popular Weesperzijde bordering the Center and the ‘Pijp’. Lots of restaurants, landmarks, and bars are in the near surroundings, such as the Amstel Hotel, the Ysbreker, Loetje, the Ruyschkamer, Amstelhaven, and Hesp. For cultural activities, Carré, the Hermitage, and the Stopera are within walking distance. The apartment is easily accessible by public transport, several busses, trams, and metro lines are nearby. The Amstelstation is just 5 minutes away.

Lay-out
Entrance at the second floor, hall-way, bathroom with a bathtub plus shower, sink and a separate toilet, half-open (new) kitchen at the backside with a range of luxury appliances, the bedroom is at the front side, the living room is at the backside with a balcony facing south at the quiet garden side.

Special features
– Very well-maintained apartment, ready for you to move in!
– Various original details.
– High ceilings
– Wooden floors