Rietgrachtstraat 41 25, 6828KB, Arnhem

€1.200 per maand

Woonoppervlakte: 98 m2,   Inhoud: 288 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Sfeervol 3 kamer appartement met balkon op loopafstand van Arnhem centrum

Gelegen in het bruisende Spijkerkwartier ligt dit goed onderhouden appartement van 98m2, gesitueerd op de derde woonlaag, met fraai uitzicht op de Eusebiustoren. In 2016 is het appartement grondig gerenoveerd, waarbij onder andere de badkamer, de keuken en het toilet zijn vernieuwd. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein, een berging en een balkon van 7 meter lang met vrij uitzicht over de binnenplaats. Het appartement is met een energielabel B energiezuinig, gelijkvloers en mede dankzij de lift rolstoelvriendelijk.

Locatie:
De Rietgrachtstraat is gelegen in het populaire Spijkerkwartier. De wijk kenmerkt zich enerzijds door de allure van de statige herenhuizen, anderzijds door de levendigheid van de vele restaurants, cafe’s en theaters. Vanwege de nabijheid van de binnenstad en de Steenstraat, zijn alle benodigde winkels binnen een straal van een kilometer te bereiken. Het appartement bevindt zich verder op loopafstand van de stations Arnhem Velperpoort en Arnhem Centraal. Via de rondweg zijn de uitvalswegen A12 en A15 gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:
Entree, hal, welke toegang biedt aan de twee ruime kamers aan de galerijzijde van het appartement. Eén van de kamer is momenteel in gebruik als slaapkamer, de andere als kleedkamer/werkkamer. Via de hal zijn voorts het toilet en de badkamer toegankelijk. De badkamer is voorzien van ligbad, douche en een luxe uitgevoerd badkamermeubel. Tot slot kan via de hal de ruime woonkamer/eetkamer, welke overloopt in de keuken, worden bereikt. De keuken beschikt over een schiereiland en is voorzien van vaatwasser, koelkast en gasfornuis (allen SMEG). Via de keuken is de bijkeuken te betreden, waar zich de in 2021 vernieuwde CV, de wasmachineaansluiting, een over te nemen voorraadkast en het ventilatiesysteem bevindt.

Bijzonderheden over het appartement en het appartementencomplex:
– Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein, toegankelijk via een elektronische poort
– Fietsenstalling op eigen terrein
– Eigen berging in de kelder
– Lift
– Entree met video-installatie
– Gezonde en actieve VVE
– Het in 2002 gerealiseerde appartementencomplex verkeert in prima staat

Extra informatie m.b.t. het huuraanbod:
– de huurprijs bedraagt 1.200 Euro per maand
– de huurprijs is excl. gas/water/elektra, tv/internet en gemeentelijke heffingen
– De borg betreft 2.400 Euro
– minimale inkomenseis is 3.600 Euro bruto per maand (mag gezamenlijk inkomen zijn)
– aanvaarding per 1 december 2021
– huisdieren zijn toegestaan – roken is toegestaan
– overname inboedel in overleg
– verhuur vindt plaats onder voorbehoud gunning eigenaar

 

Menu