Praterlaan 158 , 1098WT, Amsterdam

€1.950 per maand

Woonoppervlakte: 95 m2,   Inhoud: 265 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Dit ruime en sfeervolle driekamer appartement van ca. 95 m2 is gelegen in een nieuwbouwcomplex op het voormalige AJAX-terrein, tegenwoordig bekend als ‘Park de Meer’. Het verzorgde complex beschikt over een afgesloten entree met intercominstallatie en 2 liften.
Het appartement met balkon op het zuiden bevindt zich op de eerste verdieping.

Indeling: Vanuit de royale hal krijgt u toegang tot twee slaapkamers en een zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken. De gehele appartement is v.v. een mooie houten vloer. De woonkamer biedt toegang tot een royaal, zonnig balkon op het zuiden, zon van 13uur in de middag tot het ondergaan. Door de ligging van het balkon aan de woonkamer is het echt een verlengstuk van het huis. Dit appartement onderscheidt zich van de buur-appartementen en de ‘standaard’ nieuwbouw door de indeling en de duurzame materialen, waaronder de openslaande deuren naar de woonkamer. De ruime, stijlvolle, badkamer grenst aan de slaapkamer en is v.v. een wastafel, ligbad en aparte douche met regendouche. Er is een separaat toilet. De open keuken met ontwerp van Jan des Bouvrie is voorzien van goede inbouwapparatuur w.o. een vaatwasser, inductie-kookplaat, top-line oven, koelkast, alles van Siemens en voldoende kastruimte voor de echte keukenprins(es)! De woning beschikt tevens over een inpandige berging met ruimte voor wasmachine en droger.

Op de begane grond bevindt zich nog een berging t.b.v. fietsen en overige opslag en tevens een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage.

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van mechanische ventilatie en stadsverwarming.

De erfpacht is afgekocht tot 2050.

Algemeen:
De nieuwbouwwijk Park de Meer is in 2002 opgeleverd waarbij in het ontwerp goed rekening is gehouden met milieuvriendelijk energiegebruik en een autoluw straatbeeld. Park de Meer garandeert een rustig woonklimaat, met het bruisende deel van de Watergraafsmeer met winkelvoorzieningen, openbaar vervoer etc. op loopafstand. De A10, A1 en A2 liggen op enkele minuten autorijden.

Bijzonderheden:
– Driekamerappartement op de eerste verdieping
– Woonoppervlak ca. 95 m2
– Zeer ruime, lichte woonkamer v.v. houten vloer
– Open keuken
– Zonnig balkon op het zuiden, grenzend aan de woonkamer
– Twee slaapkamers, waarvan één met een luxe inbouwkast en één met badkamer aangrenzend
– Goede afwerking
– Duurzame materialen
– Stadsverwarming met cv (2002)
– Volledig geisoleerd, mechanisch geventileerd
– Parkeerplaats in de onderbouw
– Berging in de onderbouw
– Bouwjaar2002
– Erfpacht afgekocht tot 2050
– 2 Liften
– Actieve Vereniging van Eigenaren met goed onderhoudsreservefonds, vanaf start VvE onderhoudsreserves aangelegd met een gecertificeerd 20-jaren-onderhoudsplan.
– Oplevering in overleg