Ponjaardruwe 121a, 6218SM Maastricht

€217.000

Beschrijving

Woonoppervlakte: 96 m2,   Inhoud: 358 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 2

Ponjaardruwe 121a Maastricht

Manjefiek wonen in Malberg! Dichtbij de winkelcentra Malberg en de Brusselse Poort kun jij de nieuwe bewoner worden van dit gelijkvloerse appartement met een tweede slaapkamer en een garagebox in het souterrain. Veel lichtinval, vloerverwarming, een gemoderniseerde keuken en een balkon op het zuiden maken het wonen hier zeer aangenaam. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud aan de buitenzijde en tuinonderhoud; zo heb je meer tijd om te genieten van dit mooie plekje in Maastricht.
De winkelcentra Malberg en Brusselse Poort zijn dichtbij; ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Er is een goede busverbinding met het centrum en op loopafstand is een gezondheidscentrum met een fysiotherapeut, huisarts en een apotheek. Binnen vijf minuten lopen ben je bij sportpark West en met de auto heb je een snelle verbinding met de ring Maastricht en de snelweg A2.
Indeling:
Appartementengebouw:
Via de keurig verzorgde gezamenlijke entree van appartementengebouw Bombardije kom je in de hal van waaruit je het appartement kunt bereiken. De entree is afgesloten; de postbode doet van buitenaf de post in je brievenbus en vanuit je appartement kun je de deur openen voor familie en vrienden die op bezoek komen. In het souterrain van het appartementengebouw heb je de beschikking over een eigen, afsluitbare garagebox van ca. 15m2.

Appartement:
Het appartement heeft op de begane grond een hal, ruimte woonkamer met open keuken, een badkamer met naastgelegen toiletruimte, een praktische bijkeuken en een slaapkamer. In het gehele appartement ligt een plavuizen vloer met behaaglijke vloerverwarming waardoor je geen hinder hebt van radiatoren.
De woonkamer is ruim van opzet, heeft grote ramen aan twee kanten en het overdekte balkon is te bereiken via een balkon deur. De gemoderniseerde open keuken heeft een hoekopstelling in een mooie hoogglans grijze kleur en heeft diverse inbouwapparatuur: een keramische kookplaat met brede afzuigkap, een oven en een grote koelkast.
Aan de andere kant van het appartement is de bijkeuken/wasruimte. Hier hangt de cv-ketel en zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Op deze verdieping zijn een eenpersoons slaapkamer, een toiletruimte en een badkamer welke is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafel. De wanden in de badkamer zijn geheel betegeld in een lichte kleur en de vloertegel in antraciet vormt een mooi contrast.

Via de trap in de woonkamer kom je in het souterrain. Hier is de tweede (slaap)kamer met een groot raam die tevens toegang geeft tot de garagebox. Dankzij de constante, aangename temperatuur in het souterrain is het hier het hele jaar door fijn slapen. De garagebox is een fijne bergruimte en biedt plaats aan één auto.

Exterieur:
Vanaf het overdekte balkon heb je mooi uitzicht op de vernieuwde woonwijk en een plantsoen met bomen recht voor de deur. De ligging is perfect voor mensen die van de zon houden ; nagenoeg zuid zodat je hier een groot deel van de dag in de zon kunt zitten.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media