Pastoor van Kesselhof 18s, 5141HS Waalwijk

€200.000 k.k.

Perceeloppervlak 0 m2, Woonoppervlakte: 64 m2, Inhoud: 236 m3, Aantal kamers: 2, Aantal slaapkamers: 1

Pastoor van Kesselhof 18 s Waalwijk

De imposante Mariakerk is een prachtige verschijning in het Van Kessel Kwartier wat onderdeel uitmaakt van de wijk Besoyem. In 2012 is dit Rijksmonument herontwikkeld tot een prachtig appartementengebouw waarbij karakter is gecombineerd met hedendaags wooncomfort. Met de lift is het appartement te bereiken, gelegen op de tweede en derde verdieping. De woonkamer met de glas-in-loodramen en de gebogen daklijnen is een kunstwerk op zich. Dit unieke appartement heeft een ruime slaapkamer met luxe badkamer en een eigen parkeerplaats.
Je woont aan de voet van het centrum van Besoyen met een supermarkt, diverse winkels en horecagelegenheden. Vlak om de hoek is het ETZ-ziekenhuis en via de Midden-Brabantweg heb je een goede aansluiting op de A59. Na een wandeling van tien minuten door het mooie Waalwijk sta je in het centrum van Waalwijk; een fijne plek om te wonen in de luwte van Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Oosterhout.

Indeling:
Appartementengebouw:
Via de authentieke, hardhouten deuren kom je in de gemeenschappelijke hal waar je met de trap of de lift naar de bovengelegen verdiepingen kunt. Bij het appartement horen een aparte berging en een eigen parkeerplaats; ideaal voor de fiets, motor en/of auto. De bewoners van dit prachtige gebouw kunnen gebruik maken van een fietsenberging, sauna en de fitnessruimte met loungegedeelte. Ga je mee naar de tweede verdieping?

Appartement:
Op de tweede verdieping zijn de hal met toiletruimte, de woonkamer, open keuken en de trap naar de derde verdieping. Moderne en oude elementen zijn samengevoegd met een prachtig resultaat. Het gewelfde plafond, de mooie raamindeling, glas-in-loodramen en de mooie lichtinval door de solatubes zorgen voor een fantastische sfeer. Dankzij de ligging aan de westzijde is er speels, kleurrijk lichtinval door de glas-in-loodramen en de vide versterkte het ruimtelijke gevoel.
In de open keuken ligt dezelfde laminaatvloer als in de hal en woonkamer; een eenheid die zorgt voor rust en balans. De keuken heeft een bergkast onder de trap en een wandopstelling met diverse inbouwapparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast.
Op de derde verdieping zijn de slaapkamer en badkamer; beiden op een mooie wijze gescheiden van het woongedeelte. In de slaapkamer zie je stucwerk op de wanden, laminaat op de vloer en bij enkele muren is de oude steenconstructie in het zicht gelaten.
De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, thermostaatkraan, wastafelmeubel met spiegel en de aansluiting voor de wasapparatuur. Dit is een droombadkamer waar je iedere dag volop van gaat genieten.

Bijzonderheden:
– Maisonnette appartement verdeeld over de 2e en 3e verdieping;
– Eigen berging en een parkeerplaats;
– Gezamenlijke lounge, sauna, fitnessruimte en fietsenberging;
– Lift in het gebouw aanwezig.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

 

 

 

 

 

Menu