Passage 2 A, 6301DW, Valkenburg

€875 per maand

Woonoppervlakte: 60 m2,   Inhoud: 165 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Mooi appartement met terras te huur op een zeer mooie locatie met schitterend uitzicht.

Het appartement is 60 m2 groot en gelegen op de 1e verdieping, van een bijzonder mooi pand in het centrum van Valkenburg op de Passage.

De woonkamer is circa 25 m2 en beschikt over veel lichtinval en een mooie autenthieke vloer en hoge plafonds.

De keuken is voorzien van een 4-pits electrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak met fontein, een ijskast en een combi-oven.

Het heeft de beschikking over een privé dakterras van 12m2 met een geweldig uitzicht op het historisch centrum van Valkenburg.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met fontein en een toilet. In de badkamer bevindt zich ook de aansluiting voor een wasmachine. De slaapkamer is 20 m2 en via de woonkamer bereikbaar.

Het appartement is zeer centraal gelegen, nabij diverse uitvalswegen richting Maastricht en Heerlen. Het station van Valkenburg is nabij, en diverse winkels op loopafstand. Huurprijs is 1050,- euro inclusief gas en water. Bijkomende woonkosten zijn de kosten voor elektriciteit en internet/tv, dit dient men zelf af te sluiten.

Appartement is beschikbaar per direct voor 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd. Het appartement is niet geschikt voor honden of katten.