Oude Gracht 30 , 1601RG, Enkhuizen

€1.500 per maand

Woonoppervlakte: 110 m2,   Inhoud: 320 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 3

 

Oude Gracht 30

Wegens annulering huurovereenkomst bieden wij opnieuw per direct beschikbaar aan deze woning.

Geheel gerenoveerde woning beschikbaar voor huur in hartje binnenstad! Gelegen in de mooie en rustige Boerenhoek in de oude binnenstad van Enkhuizen, aan een brede gracht met alle faciliteiten op loopafstand waaronder de gezellige winkelstraat, havens en diverse terrassen, scholen, IJsselmeerstrand, musea en het NS-station.

Deze vrijstaande ‘villa’ is in 2021/2022 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en is gelegen op
een heerlijke stek aan doorgaand vaartwater in de binnenstad van Enkhuizen! De woning beschikt over een drietal slaapkamers en een royale badkamer.
Onder andere is de dakkapel volledig vernieuwd, vloerverwarming en een nieuw CV system, tal van nieuwe kozijnen, tuindeuren, isolatie et cetera.

Vanuit de entree komt U in de hal met trap, toiletruimte en toegang tot de woonkamer. Onder de trap is een diepe bergkast aanwezig. De woonkamer met een open keuken met luxe inbouwapparatuur heeft toegang tot een aanpandige berging met eigen poort. De moderne en luxe keuken in L-opstelling is in een grijze beton-look kleurstelling uitgevoerd. De keuken heeft een gebroken wit composieten aanrechtblad en is voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser, elektrische oven / magnetron en koelkast (allen Siemens).
De berging, of te gebruiken als bijkeuken is ook vanuit de eigen poort toegankelijk en bied U tevens toegang naar de tuin.
De gehele begane grond is voorzien van een luxe PVC vloer in een visgraat en volledig aangelegd met vloerverwarming, ofschoon alle installaties zijn vernieuwd. Vanuit de woonkamer heeft U met openslaande tuindeuren de tuin in handbereik. De zonnige tuin is gedeeltelijk voorzien een terras van grijze hardstenen tegels met een natuurlijke uitstraling.
De woning is voorzien van HR++ beglazing en isolatie is op een duurzaam niveau gebracht. Op de eerste verdienping treft U een tweetal slaapkamers waarvan de grootste als master-bedroom aan de achterzijde is gesitueerd, een geheel vernieuwde badkamer met vloerverwarming en een aparte natte cel voor wasmachine en/of droger met een nieuwe HR combi-ketel.
Op de tweede verdieping treft U een 3e slaapkamer en een ruimte als overloop, hobby- of werkkamer. De tweede verdieping bied middels het dakkapel (volledig in kunststof) en de nieuw geplaatste dakvensters voldoende ruimte en lichtval. De foto’s geven U ongetwijfeld een goede indruk van de woning en het opleveringsniveau.

energielabel beschikbaar en word nog gereviseerd in 2022.

Verhuur voorwaarden:
– kale huursom €1500,- per maand.
– de woning wordt verhuurd voor een minimale periode van 1 jaar (langer is mogelijk/gewenst). eerste termijn is een bepaalde tijd (2 jaar).
– Waarborgsom betreft 3 maanden kale huur (€ 4500,-)
– Verhuur is onder voorbehoud van toetsing inkomensgegevens
– De huurprijs is exclusief gas/water/elektra/ media et cetera
– aanvaarding/oplevering is per direct.
– huisdieren en roken zijn niet toegestaan.
– huurovereenkomst op basis van ROZ-model

eerste selectie van kandidaten door middel van motivatiebrief en/of kennismaking.

 

Menu