Oude Engelenseweg 2 A, 5223KC, ‘s-Hertogenbosch

€927 per maand

Woonoppervlakte: 31 m2,   Inhoud: 72 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Huurwoning Den Bosch aangeboden circa 31 m2 in Boschveld inclusief een paar meubels (kasten, spiegel, laminaat) per maand voor minimaal 12 maanden. 2 maanden borg.

Je kunt binnen een maand inhuizen!

Mooi licht gemeubileerd appartement/ studio nabij centrum. 2 kamers plus eigen badkamer en apart bezoekerstoilet en voorportaal. Deze is recent verbouwd, is erg mooi en in goede staat.

Gas/ Water/ Licht

De kosten voor Gas/ Water/ Licht en servicekosten zitten nog niet in de huurprijs en bedragen 135 euro en 35 euro per maand. De totale maandkosten zijn dus 170 euro hoger dan de genoemde huurprijs. Dan is alles inclusief en heb je dus geen extra kosten meer voor Gas Water en Licht.

2 mooie te openen ramen zodat er erg veel licht binnenkomt, zowel in slaapkamer als woonkamer/ keuken.

Mooie ruime lichte en speelse indeling met overal erg hoge ramen (jaren 30).

Entree

Er is een gezamenlijke entree met bellentableau en spraakverbinding en het openmaken van de entree kan ook vanaf de telefoon in het appartement.

Ruime indeling

Het appartement is knus en slim ingericht. Indeling: entree met woonkamer met keuken en aansluitend slaapkamer. Daarnaast heeft de woonkamer een voorportaal met daarin de Cv-ketel en bergruimte, daaraan grenst het toilet met fontein. De woonkamer bevat een koolmonoxidemeter

Nette afwerking

De wanden zijn netjes wit gesausd en ook de deuren en kozijnen zijn geschilderd. Na wat eigen spullen en bed erin zetten kun je er zo in huizen!

Van andere gemakken voorzien

De keuken is circa 10 jaar jong, heeft een moderne afzuigkap en een koelkast. Op de foto zie je hoe netjes deze is.

Badkamer

In de badkamer is een mooie lichte ruime douche met vierkante stortdouche met jets/ sprayers en separate handdouche. In de douche is een glazen aflegruimte en er is een douchewand. Daarnaast is er de wastafel en legplank voor je handdoeken en andere spullen. In de badkamer staat een wasmachine Bosch Varioperfect 2 .

Centrale ligging en wonen in de stad

Je zit erg centraal, namelijk op 500 meter wandelen van het station, 5 min wandelen van Verkadefabriek met theater en filmzalen en Willem-2 concertzaal met eetgelegenheden. fietsen van de stad en parkeervergunning is binnen een maand te krijgen voor circa 50 euro per jaar.

Rust en toch centraal

De doorgaande weg naar het station is sinds een paar maanden afgesloten waardoor het lekker rustig is en dat maakt het nog prettiger wonen. De nieuwbouw maakt de wijk nog mooier.

Dit is uniek zo dicht bij het centrum te midden van alle culturele activiteiten en ICT hotspot dat Den Bosch je te bieden heeft!

Ervaringen van vorige huurders

Je bent snel in de stad en ook snel op de snelweg. Ideaal voor wie flexibel wil zijn qua vervoer en ook nog centraal in de stad wilt wonen. Daarnaast is het leuk dat het geen standaard appartement is, de ruimtes zijn leuk ingedeeld en bieden de mogelijkheid om het op een speelse manier in te richten. Ook de keuken is mooi praktisch en fijn. Makkelijk inclusief gwl dus dat hoefde ik ook niet apart aan te sluiten.

Handige indeling

Het is een praktisch appartement met handige indeling, dit maakt voor mij de ruimte nog woonbaarder en levendiger. Er is voldoende ruimte om er een liefde- en sfeervol huisje van te maken. Ook de indeling valt erg in de smaak. Ondanks het een knus appartement is, biedt dit vrijheid en ruimte zo dicht in de stad. Het gevoel van thuiskomen dat je moet hebben bij een appartement is hier in dit geval direct! Je zal er met veel plezier gaan wonen.

Natuurlijk mag je vooraf komen kijken om de ruimte en lichtinval te ervaren. Het ruime appartement wordt netjes voor je schoongemaakt zodat je er zo in kan. De huurprijs is scherp geprijsd en 100% vast en voor minimaal 1 jaar te huur. Langer is natuurlijk prima.