Nieuwe Noord 36 q, 1621EN, Hoorn

€1.050 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 50 m2,   Inhoud: 145 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Per direct beschikbaar. Op een geweldige locatie. Met parkeervoorziening

U woont midden in de bruisende binnenstad en kunt toch genieten van de rust van het net nieuw opgeleverde plan “Gruyter”. Het kleinschalige appartementencomplex heeft een beveiligde entree naar de parkeervoorziening met fietsenstalling. Wel zo veilig. Voorbereidingen voor een laadpaal bij elektrisch rijden zijn aanwezig. Vanaf uw prive parkeerplaats heeft u toegang tot de lift en trappen naar de eerste verdieping waar je oog direct valt op de gezamenlijke vlonderterrassen gelegen op het oosten. Een deel hiervan behoort tot uw persoonlijke buitenruimte en is een fijne plek om s’ochtends een kopje koffie te drinken.

Indeling:
Het appartement is gelijkvloers, bevat vloerverwarming en een duurzame PVC vloer in alle vertrekken. Tevens zijn alle ruimtes voorzien van een slimme co2 ventilatiesysteem die ook handmatig bediend kan worden. De hal met meterkast en een intercom installatie is lekker ruim en geeft directe toegang tot de ruime slaapkamer, de technische ruimte met nieuwe intergas HR combi-ketel, de ruimte met wasmachine/droger aansluiting en de badkamer. Deze badkamer is tot aan het plafond betegeld met een grote witte tegel en trendy bruin kleurige vloertegel. Daarnaast treft u hier een ruime glazen inloopdouche, een Villeroy&Boch wastafel, een verhoogd zwevend toilet met soft close en een elektrische design radiator. Aan het einde van de gang is de gezellige woonkamer met hoog plafond. Het eerste wat hier opvalt zijn de vier openslaande deuren die vanaf het vloerniveau zijn opgebouwd en waardoor veel licht door naar binnen stroomt.
De moderne keuken heeft een stijlvol walnoot kleurig werkblad, veel kastruimte en is uitgerust met een inductie kookplaat, (combi-) oven, ruime koelkast , vriezer (3 laden), afzuigkap en een vaatwasser.

Energielabel: A / CV combiketel: 2021 / bouwjaar: 2021 / vloeroppervlak: 50,4 m2

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca 50,4 m2
– Gestoffeerd
– 1 slaapkamer
– Vloerverwarming
– Service kosten (huurdersdeel) 50 euro p/mnd
– Eigen parkeerplaats met voorbereidingen tbv laadpaal
– Rustige, maar super centrale ligging
– Vlakbij tal van voorzieningen
– Bouwjaar 2021
– Huisdieren in overleg
– Niet roken
– Per direct beschikbaar
– De huurperiode bedraagt minimaal 2 jaar. Korter is bespreekbaar.
– Huurprijs per maand €1.100 inclusief servicekosten
– Huurprijs parkeerplaats per maand €150,=
– Waarborgsom van 2 maanden huur (€ 2.500,-)
– Er is een huishoudelijk reglement van kracht om voor u en de andere bewoners de bewoning zo prettig mogelijk te houden. In de huurovereenkomst is een VVE-clausule opgenomen.
– Voor de bewoner geldt een inkomenseis van tenminste € 3.000,- netto per maand (aantoonbaar)

Indien u in aanmerking wilt komen voor deze huurwoning, kunt u uw belangstelling bekend maken door het sturen van een email met uw kwalificaties voorzien van uw inkomensgegevens (kopie van loonstrook en/of arbeidscontract) en een kopie van uw legitimatiebewijs, en uw contactgegevens.
Nadat uw inzending is gecontroleerd en goed is bevonden, zal de opdrachtgever contact met u opnemen.

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat