Woonoppervlakte: 42 m2,   Inhoud: 120 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Bij binnenkomst komt u in de lichte woonkamer met een prachtige eikenhouten vloer die direct in het oog springt.

De woonkamer biedt uitzicht op de mooie tuin.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie.

De woonkamer is heerlijk licht dankzij de openslaande deuren naar de tuin.

De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een groot raam, waardoor het een lichte ruimte is. De kamer is tevens uitgerust met een verduisterend rolgordijn en een inbouwkast.

De badkamer is onlangs gerenoveerd en beschikt over een douche, wastafel, designradiator en toilet.

De tuin (46m²) trekt vogels en vlinders aan en bevat jasmijn, blauwe regen, een eucalyptusboom en een BBQ. Teakhouten tuinmeubilair en de BBQ zijn bij de huurprijs inbegrepen. Er is een kleine schuur voor opslag.

De ligging is ideaal: op loopafstand van het prachtige Wilhelminapark. Ook de gezellige Adriaen van Ostadelaan en de Burgemeester Reigerstraat met diverse winkels en leuke restaurants zijn vlakbij. Het winkelcentrum IBB Hof, met onder andere een grote supermarkt, bakker, kleermaker, drogisterij en groenteboer, ligt om de hoek. Ook openbaar vervoer is in de buurt. Naar het stadscentrum? Binnen 8 minuten fietsen bent u in hartje Utrecht en bij het Centraal Station. Via de Adriaen van Ostadelaan bereikt u snel de ringweg van Utrecht en de uitvalswegen. In minder dan 10 minuten wandelt u naar het Wilhelminapark of naar de restaurants in de Burgemeester Reigerstraat. Een rit van 8 minuten fietsen brengt u naar het stadscentrum, waarbij u Park Lepelenburg passeert.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Minstraat 32 , 3582CD, Utrecht

€1.650 per maand