Woonoppervlakte: 53 m2,   Inhoud: 155 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Modern 2-kamer appartement met mooie keuken en inpandige berging op de eerste verdieping in de gewilde wijk Zuilen. Het appartement is zeer energiezuinig (Energieklasse A) en fraai afgewerkt. Je kunt hier zonder klussen direct gaan wonen. Voldoende gratis parkeergelegenheid, en een gemeenschappelijke elektrisch afgesloten fietsenstalling. Er zijn in totaal 24 woningen die bewoond worden door 1- of 2-personen. Er is een actieve vereniging van eigenaren en een huishoudelijk regelement.

Verzorgde centrale hal en trappenhuis naar 1e Verdieping: Entree/hal, zwevend toilet, berging, ruime woonkamer met mooie laminaatvloer. Ruime slaapkamer met toegang tot de moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.
De woning wordt zonder meubels ‘gestoffeerd’ verhuurd. Dat is inclusief keukenapparatuur, laminaatvloer en behang. De open keuken is modern en keurig afgewerkt. Voorzien van vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en combi-magnetron.

De binnenstad van Utrecht is op 15 minuten fietsen. Ook heb je vanuit dit appartement een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en eigen auto. Binnen tien minuten fietsen sta je op het NS Station Zuilen. Oftewel: fijn wonen op een perfecte locatie

Een inkomenstoets maakt onderdeel uit van de selectie procedure.

 

Minister Talmastraat 26 A, 3555GH, Utrecht

€1.046 per maand