Metslawierstraat 38, 5045EC Tilburg

€244.000 k.k.

Beschrijving

Perceeloppervlak 109 m2, Woonoppervlakte: 91 m2, Inhoud: 379 m3, Aantal kamers: 6, Aantal slaapkamers: 3

Metselawierstraat 38 te Tilburg – Reeshof

We hebben weer een leuke starterswoning in de verkoop gekregen! Ben je opzoek naar een instapklare woning.
Dan is deze woning met een flinke achtertuin, basisschool op 2 minuten loopafstand en speeltuintje een paar meter verderop in de straat, wellicht het huis wat u zoekt!

Deze knusse starterswoning is onder meer voorzien van een fijne lichte woonkamer met open keuken, diepe achtertuin, drie slaapkamers op de eerste verdieping,
badkamer en een vide te bereiken via een trap in de grote kamer. Leuk om hier een mooie slaapruimte of gezellige zitkamer van te maken.

Begane grond:
Via de voortuin kom je bij de voordeur. Je staat meteen in een knusse voorkamer. Deze kamer is met grote schuifdeuren af te sluiten van de rest van het huis. Mocht je al oudere kinderen hebben is dit een ideale plek voor ze om te gamen en huiswerk te maken zonder dat jullie “last” van ze hebben en andersom ;).
Want ook de woonkamer is af te sluiten met 2 grote schuifdeuren, van de keuken en de trap naar de eerste verdieping. Ook is er een gloednieuwe airconditioner aanwezig.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De 2 wat kleiner kamers zijn mooi in te richten als kinderkamers, kantoor en/of game kamer.
1 van de 2 kamers die aan de achterkant van het huis liggen heeft ook een flinke ingebouwde kast. Hier kun je eventueel de wasmachine en droger kwijt. Of je maakt er een mooie inloopkast van.

De grote kamer die nu gebruikt wordt als volwassen slaapkamer bied veel mogelijkheden want deze kamer heeft een lichte vide die via een trap te bereiken is. Hier kun je heerlijk slapen of een fijne leeskamer van maken en in de grote kamer slapen, ook leuks als de kinderen wat ouder zijn voor een speel “zolder” en slaapkamer.

Achtertuin:
De diepe achtertuin is voorzien van bestrating en er staat een schuur voor bijvoorbeeld fietsen en andere opslag.
Ook is de achtertuin te bereiken via een achterom.

Vanwege de diepte van de tuin blijft er nog genoeg over voor veel mogelijk in de vorm van eventueel een flinke uitbouw of verschillende inrichtingsmogelijkheden van de achtertuin. Ook is de achtertuin geschikt voor eventueel een grote trampoline of een mooi klimrek voor de kinderen.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat