Mede 49, 5142NX Waalwijk

€215.000 k.k.

Beschrijving

Perceeloppervlak 159 m2, Woonoppervlakte: 93 m2, Inhoud: 335 m3, Aantal kamers: 5, Aantal slaapkamers: 3

Mede 49 Waalwijk

Deze verrassend ruime woning aan de Mede heeft een diepe achtertuin die grenst aan een pleintje; zo heb je de mogelijkheid om een ruime garage te bouwen. De woning heeft drie slaapkamers, een in 2011 vernieuwde badkamer en toiletruimte, een lichte woonkamer met halfopen keuken en een aangebouwde bijkeuken.
In de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer en schuin achter de woning is een speelveldje voor de buurtkinderen. In de wijk de Hoef stoppen diverse buslijnen met een goede verbinding naar het centrum van Waalwijk, Drunen en ’s-Hertogenbosch. Verder is er een basisschool in de buurt en profiteer je van de gunstige ligging ten opzichte van de A59 en de N261; de steden Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Breda/Oosterhout zijn vanuit Waalwijk goed te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de hal van deze leuke woning heb je toegang tot de meterkast, een handige bergkast onder de trap en de woonkamer. De laminaatvloer in de hal is in de breedte gelegd waardoor de ruimte een stuk groter lijkt. De radiator heeft een mooie ombouw en de wand aan de rechterzijde heeft een houten lambrisering.
De woonkamer met halfopen keuken is een ruime leefruimte met grote ramen aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde is de ruime zithoek aan de westzijde en bij de keuken is plek voor een grote eettafel. De laminaatvloer ligt niet alleen in de hal maar ook in de woonkamer, keuken en het portaal naar de eerste verdieping.
Aan de tuinzijde is de keuken, voorzien van een hoekopstelling met merendeels losse apparatuur. Je kunt de keuken naar eigen smaak vernieuwen waarbij je de mogelijkheid hebt de halfhoge muur aan de kant van de woonkamer te verwijderen. Achter de keuken is de praktische bijkeuken met plek voor een koelkast, vriezer, wasmachine en droger.
In de keuken is een deur naar het portaal met de toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. De gemoderniseerde toiletruimte heeft mooie tegels op de wanden, een donkere vloertegel, wandcloset en een fonteintje.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Op alle slaapkamers ligt een nette laminaatvloer en is de hoeveelheid ruimte verrassend te noemen.
De badkamer heeft dezelfde kleurstelling als de toiletruimte op de begane grond. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur met een tegelrand in een zwart/wit patroon. De ruimte is ingedeeld met een douche, toilet, ligbad, handdoekenradiator en een wastafelmeubel met spiegel. Het verlaagde plafond met inbouwverlichting en mechanische ventilatie maakt de badkamer helemaal af.

Exterieur:
De voortuin is onderhoudsarm dankzij de bestrating en het grind in de grote border. Hou je meer dan groen in de tuin dan kun je deze tuin eenvoudig aanpassen. De diepe achtertuin ligt op het oosten en biedt genoeg ruimte om van de zon te genieten. Direct achter de woning is het terras en via het brede pad loop je naar de houten overkapping voor de fiets. Onder de overkapping is een deur naar het achtergelegen pleintje met parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Rolluiken aan de voor- en achterzijde (begane grond en eerste verdieping);
– Radiatorombouw in de hal, woonkamer, keuken en alle slaapkamers;
– Meterkast met 4 groepen en aardlek;
– Verwarming en warm water via een Vaillant HR-ketel (2015);
– Toiletruimte en badkamer zijn in 2011 vernieuwd
– Mogelijkheid voor de bouw van een ruime garage.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media

DutchEnglish
Open chat