Maasdijk 2 c, 6624KN, Heerewaarden

€1.000 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 102 m2,   Inhoud: 290 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 2

 

Door de vele reacties op deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

Nieuwbouw eensgezinswoning in ”De Vrije Heeren” te Heerewaarden.
De woning aan de Maasdijk 2c, Bouwnummer 15 D, wordt te huur aangeboden.
De woning is ruim opgezet met aan de voorzijde een verhoging en trapopgang naar de voordeur wat bijdraagt aan de statige uitstraling van deze woning. De karakteristieke dakkapel aan de voorzijde en de stijlvolle vormgeving geeft een duidelijke identiteit aan deze woning.
Oplevering is eind september en te huur vanaf 1 oktober 2021.

Indeling:
Begane grond: entrée, hal met toilet en meterkast. De open keuken aan de voorzijde is aan de woonkamer gekoppeld. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin. In de woonkamer is een ruimte waarin de warmtepomp is geplaatst.
Via de open trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Ruime overloop, twee royale slaapkamers, badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel en een extra radiator.

Tweede verdieping: Via een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping met wasmachine en droger aansluiting, mechanische ventilatie en radiator. Twee Velux dakramen worden nog geplaatst.

Deze gasloze woning is duurzaam en zeer energiezuinig door het gebruik van 4 zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepompinstallatie. Gratis parkeerplaats aan de voor- en achterzijde van de woning.

Gebruikte foto’s zijn ter indicatie. De woning is op dit moment nog niet geheel gereed, keuken wordt nog geplaatst. De woning wordt ongestoffeerd en ongemeubileerd opgeleverd. Vloeren en stofferingen dienen door huurder zelf aangebracht te worden.

Huurprijs: € 1000,- p.m.
Waarborgsom eenmalig €2000,-
Inkomenseis 3x de maandhuur
Minimale huurperiode 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat