Lavengang 9, 5142HG Waalwijk

€295.000 k.k.

Beschrijving

Perceeloppervlak 121 m2, Woonoppervlakte: 110 m2, Inhoud: 400 m3, Aantal kamers: 4, Aantal slaapkamers: 3

We hebben weer een mooie instapklare starters woning beschikbaar aan de Lavengang in Waalwijk, vlak bij het centrum en met uitzicht op de kerk.

Met een fijne tuin, voorzien van een stukje gras, tegels en een border. Er is genoeg plek om eventueel ook een klimrek en een trampoline in te zetten voor de kinderen.
Ook is er aan het einde van de tuin een achterom en een flinke schuur voor bijvoorbeeld fietsen.

Via de voordeur kom je binnen in de hal met aan de rechterkant het toilet en daarnaast een kst waar oa de meterkast in zit, en nog een kast voor bijvoorbeeld de stofzuiger. Ook is de hal ruim genoeg voor de jassen en schoenen.
In de hal is ook de trap naar boven en een deur naar de woonkamer.

De ruime woonkamer met grote ramen en een deur naar de tuin is lekker licht en comfortabel.

De open keuken bevind zich aan de voorkant van de woning met uitzicht op de straat.

Via de gesloten hal ga je naar boven op de eerste verdieping heb je de badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
Er zijn op deze verdieping ook 2 ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer is aan de achterkant van het huis en heeft 2 grote ramen met uitzicht op de tuin. Aan de voorkant van het huis, naast de badkamer is een wat kleinere kamer, geschikt als baby/kinderkamer. Ook deze kamer heeft groot raam met een deel wat je kan open zetten.

Via een vaste trap kom je op een hele ruime zolder. Mocht er gezinsuitbreiding komen kun je hier nog 2 flinke slaapkamers van maken. Maar deze ruimte is ook zeer geschikt als thuiswerk plek.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media

DutchEnglish
Open chat