Woonoppervlakte: 55 m2,   Inhoud: 148 m3,  Aantal kamers: 2,  Aantal slaapkamers: 1

 

Dit karakteristieke en gestoffeerd appartement in een Rijks Monument is beschikbaar. Gelegen op één van de mooiste locaties van de Utrechtse binnenstad nabij Janskerkhof waar het rustig wonen is met toch alle faciliteiten die de stad te bieden heeft onder handbereik.

Indeling:
Het appartement ligt aan de achterzijde van het gebouw op de 1e verdieping. U komt binnen via de mooie entreehal en bereik via de trap de eerste verdieping. De indeling van het appartement is als volgt:

Ruime en lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van kookplaat, vaatwasmachine, oven en amerikaanse koelkast met vriesvak. De slaapkamer is naast de woonkamer, badkamer met daarin een apart toilet. De badkamer is voorzien van ruime douche en wastafel.

Bijzonderheden:

– Minimale huurperiode 12 maanden

– Inkomenseis: bruto maandsalaris is minimaal 3x de maandhuur
– Huurprijs is exclusief gas/stadsverwarming, water, elektra, internet/tv en gemeentelijke gebruiksbelastingen hiervoor worden voorschot servicekosten in rekening gebracht van € 225,– /maand welke jaarlijks worden verrekend met dit voorschot
– Geen huisdieren toegestaan
– Roken niet toegestaan
– Woningdeling is niet toegestaan
– Deze woning beschikt niet over een energielabel aangezien het een Rijks Monument is.
– Voorbehoud gunning eigenaar
– Waarborgsom staat gelijk aan twee maanden huur

De informatie en de foto’s zijn door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.
Gepubliceerde metingen worden niet NEN gemeten

 

Kromme Nieuwegracht 12 B, 3512HG, Utrecht

€1.600 per maand