Kolfschotenstraat 68 , 1104PA, Amsterdam

€1.200 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 72 m2,   Inhoud: 222 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Te huur per 15 januari 2021 appartement Kolfschotenstraat 68.

Betaalbaar wonen in een groene omgeving in Amsterdam? Dan is dit speelse 3-kamer appartement gelegen op de 1e etage van het complex iets voor jou! De woning is gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex hetwelk onderdeel uitmaakt van een gezonde actieve VvE.

Op de 1e verdieping ligt dit 3-kamerappartement met zonnig balkon. Deze woning is gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen en openbaar vervoer. De metro (53) brengt u met 15 min in het centrum van Amsterdam!

Er zijn verschillende voorzieningen in de nabijheid zoals het AMC, de Ikea, de Amsterdam Arena en Arenaboulevard met Ziggo Dome, Pathé bioscoop, maar ook het winkelcentrum de Amsterdamse Poort, het Nelson Mandelapark en het natuur- en recreatiegebied de “Gaasperplas”. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u bij winkelcentrum Ganzenpoort of de Kameleon terecht. De snelwegen a1,a2, a9 en de a10 zijn snel te bereiken. Op de begane grond bevindt zich een handige berging. Op de planning bij de VvE staat voor dit jaar dat de kozijnen en de beglazing aan de voorkant van de woning zullen worden vervangen. Dit zal voor betere isolatie zorgen, lagere stookkosten en meer wooncomfort.

Een kleine rondleiding:

Indeling
Entree, ruime hal en toilet. Via de ruime hal bereikt u de ruime en lichte woonkamer met laminaatvloer en schuifpanelen. Vanuit deze woonkamer komt u op het balkon gelegen op het zuidoosten. De keuken is voorzien van 4 pits-gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast en ruime inbouwkast voorzien van een Intergas Combi ketel (2018). De 2 slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Er is een separaat toilet en de badkamer is voorzien van douche, handdoekradiator, wasmachine- aansluiting en wastafel met spiegel.

Het balkon is gelegen op het zuidoosten.
– woonoppervlak ca. 72 m2
– berging op de begane grond
– voldoende gratis parkeergelegenheid
– afgesloten entree en intercominstallatie

De verhuurprijs is 1200,00 exclusief gas en licht.
De woning is op dit moment gemeubileerd, maar we kunnen het ook ongemeubileerd verhuren.
De verhuur van de woning is tijdelijk, in afstemming met de huurder kan een contract worden gemaakt tot uiterlijk 2 jaar.

p.s; De huidige bewoner heeft zwart behang toegepas

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat