Kerkplein 54, 6367ES Voerendaal

€329.000 k.k.

Perceeloppervlak 115 m2, Woonoppervlakte: 112 m2, Inhoud: 396 m3, Aantal kamers: 5, Aantal slaapkamers: 3

Linde Project ontwikkelt op deze historische plek aan het Kerkplein in Voerendaal 3 moderne nieuwbouwwoningen. Wilt u wonen in hart van Voerendaal direct naast alle voorzieningen dan is dit uw kans. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en een tuin op het zuiden. Lees verder op deze pagina en schrijf u in voor nadere informatie!
De woningen krijgen een eigentijdse uitstraling door een mooie combinatie van licht en donker voegwerk, lichte bakstenen, betonnen sierlijsten, een frans balkon en een dakraam. Verder zijn deze woningen optioneel uit te breiden (tegen meerprijs) door middel van een uitbouw aan de achterzijde.
De woningen zijn zeer duurzaam en worden voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming, warmtepompinstallatie en een sedum dak op de buitenberging.

Het adres van de 3 moderne nieuwbouwwoningen is Kerkplein 54, 54a en 56 te Voerendaal.

Begane grond
Via de entreehal heeft u zowel toegang tot de bovenverdieping als tot de leefruimte, ook bevindt zich hier een separaat toilet. De leefruimte bestaat uit een zitgedeelte en een eetgedeelte met open keuken die compleet is uitgerust. De grote glazen pui aan de achterzijde laat veel daglicht naar binnen en biedt toegang tot de zonnige achtertuin.
1e Verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is betegeld en voorzien van sanitair met een inloopdouche, wastafel en een tweede toilet.
Zolder
Via de vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Hier zijn, in separate ruimte, de witgoedaansluitingen en de technische installaties ondergebracht. De resterende ruimte kan uitstekend worden gebruikt als werk- of slaapkamer.
Oppervlakte
woonoppervlakte circa 112 m²
perceel oppervlakte circa 115 m²

Stappenplan verkoop procedure planning
1. inschrijven als geïnteresseerde tot 1 oktober 2022
2. uitnodiging met toezending verkoopdocumentatie en inschrijfformulier eerste week oktober
3. indienen inschrijving (Bieden vanaf € 329.000,- VON) uiterlijk 21 oktober 2022
4. verkoopgesprekken met hoogste inschrijvers laatste week oktober
5. tekenen koopovereenkomsten eerste week november 2022
6. start bouw is start sloop eind december

Inschrijven als geïnteresseerde en / of vragen

Homepage

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

 

 

 

 

 

Menu